StoryEditorOCM
ŽivotSVA NJENA DJECA

‘U ordinaciji mi povjeravaju da ne mogu još na dijete radi posla i kredita, a onda dođu 40-te...‘: dr. sc. Jelena Marušić otkriva bolne priče, frustracije parova, pozive u 2 ujutro. Ali splitska Klinika ‘čini čuda‘

18. ožujka 2022. - 13:29
'Sve ima smisla zbog svake nove trudnoće koja mi stvara iznimno veselje, zbog sreće koju vidim u očima nove majke koja je godinama to pokušavala postati! Imam samo jedno dijete, sina, koji mi zna kazati 'mama jesi se ti tako veselila kada si sa mnom ostala trudna?'Božidar Vukičević/Cropix

Novi život se rađa, a ključ života ponekad je i rukama, u znanju izv. prof. prim. dr. sc. Jelene Marušić, pročelnice Zavoda za ginekološku endokrinologiju i humanu reprodukciju, splitskog KBC-a, zamjenice šefa podmarjanskog rodilišta.

Danak vremena u kojem živimo ubire svoje žrtve, sve veći broj bračnih parova nemaju sreće postati roditelji, pa brojni po pomoć dolaze timu u splitskoj Klinici za pomognutu oplodnju.

Njihove vrhunske rezultate prisnažuje i brojka od ostvarenih 15 do 20 trudnoća od početka godine, u prosjeku na godišnjoj razini u ovom centru oko 150. To splitsku Kliniku stavlja na visoko mjesto, ne samo u našoj zemlji, već i na širem području.

Iza ovakvog uspjeha uvijek stoji lider, netko tko im znanja, volju, snagu, viziju.

U ovom slučaju to je prof. Je...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
22. travanj 2024 14:41