StoryEditorOCM
Životčak i da ostavi ženu

‘Nisam se odupirala kad me oženjeni rođak ljubio, skinuo mi odjeću. Zatvorili smo vrata da djeca ne čuju, ali bojim se‘

Piše Mozaik SD
11. travnja 2024. - 11:23

Seksualna terapeutkinja The Suna Deidre tjedno dobije nekoliko pitanja zabrinutih čitatelja koji traže savjet oko svojih ljubavnih i seksualnih problema, a ovoga puta odgovorila je jednoj uzrujanoj ženi. 

- Obožavam seks sa svojim rođakom, ali on je oženjen, a naša bi obitelj bila zgrožena ako bi znala za nas. Njegova žena je pomalo nadmena, i nikada mi se zaista nije svidjela, ali kad me zamolila da čuvam njihovu djecu prije nekoliko mjeseci, pristala sam jer su im djeca fantastično zabavna. Ona je išla na rođendan svoje sestre, a on je planirao poslovnu večeru. Pola sata nakon što je njegova žena otišla, sišao je u pidžami i priznao da je lagao o poslovnom događaju i da je želio provesti mirnu večer sa mnom. To je bio početak naše veze. Ja imam 24 godine, a on je devet godina stariji, započela je svoju priču te rekla kako je on u braku sedam godina i ima dvoje djece. Oduvijek ga je obožavala, a ta prva večer koju su proveli zajedno za nju je bila predivna. 

- Stavio je ruku oko mene, i kada se nisam odupirala, poljubio me. Onda smo se ponovno poljubili i skinuo mi dovoljno odjeće da me može dodirnuti po cijelom tijelu. Sljedeći put kad njegova žena nije bila kod kuće, trebao je raditi do kasno, ali je došao kući čim je bio siguran da je ona napustila kuću. Nismo gubili vrijeme. Otišli smo u njihovu spavaću sobu i zatvorili vrata tako da njihovi dečki ne mogu čuti. Bilo je magično. Potpuno sam zaljubljena, ali čak i ako bi on napustio svoju ženu, naše obitelji ne bi prihvatile našu vezu. Želim biti s njim. Ne mogu se koncentrirati na ništa i uvijek se nadam da bi možda postojao način da se naša afera pretvori u nešto legitimnije, ispričala je svoju priču. 

Deidre je dosad čula milijun tuđih priča pa je bez problema mogla odgovoriti na ovaj problem. 

- Za tebe u ovome nema ničega osim tuge. Ne zvuči kao da si razgovarala sa svojim rođakom o tome kamo misli da ovo vodi - i sumnjam da je to zato što znaš da ti se ne bi svidio odgovor. Izbjegavaš istinu i neizbježno. On ti nudi ništa osim tajnog seksa. Prekini ovo prije nego što njegova žena sazna, posljedice bi bile katastrofalne za sve vas. Realno gledano, mogli biste biti izbačeni iz obitelji. Samo zamisli kako bi reagirala njegova djeca, koja voliš i koja te vole podjednako. Drži se podalje. Druži se i upoznaj ljude svoje dobi tako da možeš pronaći nekoga tko te zaista voli, odgovorila je. 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
18. travanj 2024 11:36