StoryEditorOCM
ŽivotNEPREMOSTIVE RAZLIKE

Ne razvode se samo Ben i Jennifer! 2024. je godina puna razlaza i prekida slavnih; Evo koga više nećemo viđati zajedno

Piše Marija Čović
13. listopada 2024. - 23:36

Prošle godine nije manjkalo slavnih parova koji su okončali svoje brakove ili dugogodišnje veze, primjerice Sofia Vergara i Joe Manganiello, Reese Witherspoon i Jim Toth, Hugh i Deborra-Lee Jackman, Lupita Nyong‘o i Selema Masekela...

Ni ova godina se bitno ne razlikuje, manje ili više slavni parovi razilaze se i razvode, jedna od posljednjih informacija bila je da se razvode poznati reper Kanye West i njegova životna družica Bianca Cansori, ali samo dan-dva kasnije snimljeni su kako razmjenjuju nježnosti u šopingu u Japanu, pa se čini kako bračnoj sreći ipak još nije došao kraj.

image

Chris Martin i Dakota Johnson

Theimagedirect.com/The Image Direct/Profimedia/Theimagedirect.com/The Image Direct/Profimedia

Vidjet ćemo kako će se ta situacija razvijati, kao i jesu li se glazbenik Chris Martin i glumica Dakota Johnson zaista razišli ili su još uvijek zajedno, informacije o njihovoj vezi su oprečne. A iako je do kraja godine ostalo još malo više od dva i pol mjeseca i još se može dogoditi neka "bomba", ipak se čini da je ovogodišnji "razvod svih razvoda" raspad niti dvogodišnjeg braka Jennifer Lopez i Bena Afflecka.

Jennifer Lopez i Ben Affleck

Njihova je ljubav, nakon što su početkom 2000-ih raskinuli zaruke pred samo vjenčanje, dobila drugu priliku, ali ipak nije potrajala, Jennifer je podnijela zahtjev za razvodom od Bena Afflecka 20. kolovoza ove godine, točno dvije godine nakon raskošne svadbene svečanosti na Benovom imanju u Georgiji.

Prije toga su se 16. srpnja 2022. potiho vjenčali u Las Vegasu, a Jennifer je u sudskim dokumentima navela 26. travnja ove godine kao dan razlaza. Mnogi su od starta govorili da je taj brak, njezin četvrti, njegov drugi, osuđen na propast, nevolje u raju stalno su se nazirale i punile medijski prostor. Izvor blizak paru kazao je kako se njih dvoje nikad neće prestati voljeti, ali ona njega ne može kontrolirati, a on nju ne može promijeniti pa nije bilo nikakvih šansi da će to potrajati.

Sacha Baron Cohen i Isla Fisher

U travnju ove godine glumica Isla Fisher objavila je da se nakon 20 zajedničkih godina i 14 godina braka, razvodi od supruga, također poznatog glumca Sache Baron Cohen.

image

Sacha Baron Cohen i Isla Fisher

Image Press Agency/Nurphoto Via Afp

Premda je to objavljeno tek ove godine, par je 2023. zajednički podnio zahtjev za razvodom, nastojeći sačuvati svoju privatnost. Upoznali su se 2001. godine, vjenčali 2010., a imaju troje djece, 17-godišnju Olive, 13-godišnju Elulu i devetogodišnjeg Montgomeryja.

Halle Bailey i DDG

Prije nekoliko dana, 4. listopada, su pjevačica i glumica Halle Bailey i reper DDG, koji su u vezi od 2002. godine i imaju sina čije je ime Halo, objavili da su se razišli.

image

Halle Bailey i Darryl Dwayne ‘DDG‘ Grandberry Jr.

Robyn Beck/Afp

DDG je na Instagramu obznanio razlaz, kazao je kako odluka nije bila jednostavna, te da usprkos promjeni u njihovom odnosu, njihova međusobna ljubav ostaje duboka i iskrena, još uvijek su, kaže on, najbolji prijatelji. Halle se još nije oglasila.

Sara Foster i Tommy Haas

Nakon 14 godina zajedno razišli su se i bivši njemački teniski profesionalac Tommy Haas i američka glumica Sara Foster. Sara i Tommy imaju dvije kćeri, 13-godišnju Valentinu i osmogodišnju Josephine, a vjenčali su se 2010 godine.

image

Sara Foster i Tommy Haas

Loic Venance/Afp

Nijedno od njih još uvijek nije javno progovorio o raspadu braka, o kojemu je u kolovozu pisao magazin People.

Tommy Fury i Molly-Mae Hague

Zvijezde pete sezone reality showa "Love Island UK", boksač Tommy Fury i poduzetnica i influencerica Molly-Mae Hague razišli su se nakon pet zajedničkih godina. Upoznali su se na snimanju showa i dobili kćerku Bambi u siječnju 2023. godine, a u srpnju 2023. su se zaručili.

image

Tommy Fury i Molly-Mae Hague

Will/Goff Photos/Profimedia/Will/Goff Photos/Profimedia

U kolovozu je Molly-Mae na Instagramu objavila vijest o razlazu, čemu je navodno kumovala njegova nevjera, premda on to žestoko negira. Sada su se u medijima pojavile priče kako bi se mogli pomiriti, a Molly-Mae je navodno spremna primiti Tommyja natrag ako potpiše predbračni ugovor vrijedan milijun funta (1,2 milijuna eura). Taj bi ugovor, tvrde upućeni, bio na snazi i ako par odluči da se neće vjenčati. Sretno im bilo.

Cardi B i Offset

U kolovozu je obznanjeno i da se razvode Cardi B i Offset nakon sedam godina braka. Bio je to drugi put da je reperica Cardi B podnijela zahtjev za razvodom, kojim traži i skrbništvo nad njihovo dvoje djece, petogodišnjom kćeri Kulture i dvogodišnjim sinom kojemu su dali ime Wave.

image

Offset i Cardi B

Image Press Agency/Nurphoto Via Afp

Reperski par vjenčao se 2017. godine, nekoliko puta su tijekom godina prekidali, a prvi put je Cardi B zatražila razvod 2020. godine, Offset je nekoliko puta optužen da je varao suprugu.

Tori Spelling i Dean McDermott

Premda su raspad svog braka obznanili u lipnju prošle godine, glumci Tori Spelling i Dean McDermott službeno su zahtjev za razvodom podnijeli 29. ožujka ove godine.

image

Tori Spelling i Dean McDermott

Image Press Agency/Nurphoto Via Afp

Iza njih je 18 godina braka tijekom kojih su dobili petero djece, tri sina i dvije kćeri. Kad su se upoznali 2005. godine, Tori je bila u braku s glumcem i piscem Charliejem Shanianom, za kojeg se udala godinu prije, Dean je bio u braku s glumicom Mary Jo Eustace.

Iste večeri kad su se upoznali, Tori i Dean su započeli aferu, ona se sa suprugom razišla u listopadu te godine, a manje od mjesec dana nakon okončanja razvoda, Tori i Dean su se vjenčali na privatnoj ceremoniji na Fijiju, vjenčane su zavjete obnovili u svibnju 2010. na Beverly Hillsu. Imaju petero djece, tri sina i dvije kćeri.

U lipnju prošle godine McDermott je na Instagramu objavio da su se on i Tori odlučili razići, potom je ta objava izbrisana, ali je u ožujku ove godine Tori podnijela zahtjev za razvodom i zatražila puno fizičko i zajedničko zakonsko skrbništvo nad djecom, uz McDermottovo pravo na posjete.

Charles i Karen Spencer

Ova je godina, nakon 13 godina braka, bila fatalna i za grofa Spencera, mlađeg brata pokojne princeze Diane, i njegovu treću suprugu Karen. Par se vjenčao 2011. godine nakon što su se upoznali na spoju naslijepo, a 2012. dobili su kćerku Charlotte Dianu.

image

Grof Charles Spencer sa suprugom Karen

Chris Jackson/Afp

Zanimljivo je da je Charles Spencer za svoj treći razvod angažirao odvjetnicu koja je njegovog bivšeg zeta, princa, sada kralja Charlesa, zastupala u razvodu od Diane.

Billy Ray Cyrus i Firerose

Nakon samo sedam mjeseci braka, glazbenik Billy Ray Cyrus, otac popularne pjevačice Miley Cyrus, podnio je zahtjev za poništenjem braka s australskom pjevačicom Firerose. Par se zaručio u studenome 2022. godine, vjenčali su se u listopadu 2023. godine, sve se raspalo u svibnju ove godine.

image

Firerose i Billy Ray Cyrus

Tammie Arroyo/Aff-usa.com/Pa Images/Profimedia/Tammie Arroyo/Aff-usa.com/Pa Images/Profimedia

Još je za popriličan broj parova ova godina bila fatalna, među njima su glazbenik Joe Jonas i manekenka Stormi Bree, njihova je veza potrajala samo pet mjeseci, a razišli su se i glazbenik i glumac Harry Styles i glumica Taylor Russell, koji su u vezi bili nepunu godinu dana.

image

Aubrey Paige i Ryan Seacrest

Lokman Vural Elibol/Anadolu Via Afp

Sedam mjeseci zajedno su bili reality zvijezda i uspješna poduzetnica Kim Kardashian i igrač američkog nogometa Odell Beckham Jr., a televizijski voditelj Ryan Seacrest i manekenka Aubrey Paige razišli su se nakon tri godine veze, a glumica Leah Remini je objavila da se nakon 28 godina zajedno i 21 godine braka razvodi od supruga Angela Pagana, glumca i producenta.

image

Natalie Portman i Benjamin Millepied

Daniel Leal/Afp

Ove su godine razvod finalizirali oskarovka Natalie Portman i Benjamin Millepied, koji su u braku bili od 2012. godine i imaju dvoje djece, a petogodišnju vezu raskinuli su i Romeo Beckham, sin slavnih roditelja Davida i Victorije, i manekenka Mia Regan.

image

Joe Jonas i Stormi Bree

Khapbm/splash/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Khapbm/splash/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia

Prvog dana 2004. zajedničkom izjavom na Instagramu A.J. McLean, član Backstreet Boysa, i Rochelle DeAnna Karidis obznanili su da se razvode nakon 11 godina braka tijekom kojih su dobili dvoje djece. Vidjet ćemo hoće li neki slavni par razvod ili raspad veze obznaniti i posljednjeg dana ove godine...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
13. listopad 2024 23:36