StoryEditorOCM
ŽivotNA STO MUKA

Mladenka ne zna što da radi: ‘Ja (35) i zaručnik (30) razmišljamo o otkazivanju vjenčanja i bijegu‘

Piše MOZAIK SD
18. siječnja 2024. - 11:17

"Ja (35) i zaručnik (30) razmišljamo o otkazivanju vjenčanja i bijegu zbog svekrve", napisala je korisnica Reddita na popularnom forumu.

Anonimna buduća mladenka objašnjava da njezina svekrva nikada nije pokušala imati pozitivan odnos s njom. Ne želi je uključiti u razgovore, omalovažava je...

"Stvari su eskalirale kad sam planirala zaručnikov 30. rođendan. Njegova majka se svađala sa mnom zbog svakog detalja i optužila me da uopće ne poznajem svog zaručnika. (Planirala sam golf vikend daleko za njega i njegovu obitelj) ", napisala je buduća mladenka.

"Zaručnik se suočio s majkom i pitao je zašto joj se ne sviđam? Svekrva je priznala da joj se ne sviđam. Ne voli kad me partner vozi na obiteljske događaje, trebalo mi je mjesec dana da nađem posao kad sam se preselila u drugi grad kako bih bila sa zaručnikom..."

"Zaručnik svakodnevno prima pozive i poruke od majke. Ako on ne odgovori, ona krivi mene. Zaručnik joj je rekao da ako ne prestane s takvim ponašanjem prema meni, više neće razgovarati s njom", dodala je.

Nastavila je opisavši incident s vjenčanja brata svog zaručnika.

"Dan vjenčanja stiže i trebali smo biti na mjestu događaja u 16 sati. Pet minuta do 14 sati zaručnik prima poziv od majke koja kaže da je obiteljsko fotografiranje za 5 minuta. Nisu nam rekli za obiteljsko fotografiranje. Svekrva zahtijeva da dođemo u 14 zbog toga. Mahnito se spremamo i dolazimo u kuću u kojoj je bilo vjenčanje. Nikad nije bilo planirano fotografiranje. Svekrva izlazi u pidžami i pokušava mi dati košulje za glačanje. Odbila sam."

"Svekrva pukne na mene pitajući gdje je moj sin. On nije ni trebao doći. U hotelu je. Svekrva i dalje tvrdi da su svi mislili da će biti tamo. Odgovorila sam da neće doći. Više puta smo joj rekli da neće doći."

Napisala je da su je nakon završetka ceremonije gosti počeli ispitivati gdje je moj sin.

"Ne znam ni imena tih ljudi. Rekla sam im da je u hotelu. Prema meni su gledali s gađenjem. Shvatila sam da je gostima govorila da je moj sin u hotelu, ali im ne govori koliko ima godina (tinejdžer). Vjenčanje je bilo mjesto mog ismijavanja i vriđenja."

image

Ilustracija

Shutterstock

Buduća mladenka nastavila je pistati o još jednom incidentu koji se dogodio na Božić u kući njezine svekrve.

"Njezina obitelj bježi od mene od početka, odbijajući me zagrliti ili pozdraviti. Jedan čovjek, kojeg sam upoznala jednom prije dvije godine, agresivno me optužio da sam ostavila sina samog na Božić. (Sin je ove godine bio kod oca). Glasine su se nastavile i sada ne samo da me svekrva mrzi, već i njezina obitelj."

Sada njezin zaručnik želi otkazati vjenčanje i pobjeći.

"Zaručnik zahtijeva da posljednji put razgovaram sa svekrvom kako bi se sve razjasnilo", piše i pita je li u pravu što se ne želi suočiti sa svekrvom i što želi otkazati vjenčanje.

"Bit će tako zabavno! Iskoristite i otiđite na čarobno mjesto, snimite najbolje fotografije, pojedite najbolju hranu, zabavite se u životu. Ako te već mrze, nemaš što izgubiti! Doooo ittttt", odgovorio je jedan korisnik.

Drugi se složio rekavši: "Barem je tvoj zaručnik na tvojoj strani. Udaj se i živi dobro."

"Nemojte otkazati vjenčanje ako je vjenčanje ono što vi i vaš zaručnik želite. Ako imate vjenčanje, pozovite samo ljude koji vas oboje podržavaju. Ne pozivajte nikoga tko vas ne podržava oboje. Ako to znači, nema svekrve, morat će živjeti s posljedicama svojih postupaka", komentirao je treći.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
03. svibanj 2024 04:52