StoryEditorOCM
Životšok i nevjerica

Mama zamolila dvogodišnju kćer da je zagrli, njezin odgovor ju je frapirao: ‘Tužna sam i zabrinuta‘

Piše mozaik sd
5. prosinca 2023. - 18:40

Lijepo je biti roditelj, ali ta uloga donosi različite, pa i bolne situacije.

Jedna je zabrinuta mama ostala zatečena odgovorom svoje dvogodišnje kćeri nakon što ju je zamolila za zagrljaj. Kćerin odgovor natjerao ju je da se zapita je li možda loša majka.

Kako je zabrinuta žena objasnila na Redditu, gdje je i tražila savjet, dvogodišnju djevojčicu čuva baka dok je ona cijeli tjedan zaposlena. Iako je djevojčica svjesna tko joj je majka, čini se da je svakodnevno bakino čuvanje unijelo malu promjenu u odnos majke i kćeri.

- Moja me dvogodišnja kći počela zvati ‘Majko‘ i to je stvarno čudno. Do sada me uvijek zvala mamom... Vratila sam se u školu raditi ovaj mjesec i nemam vremena biti s njom cijelo vrijeme. Uz moj raspored, sretna sam što je mogu vidjeti više od sat vremena od ponedjeljka do četvrtka. Moja mama je čuva preko dana i brinem se jer jenju počela zvati mamom, iako je prije bilo ‘baka‘. Je li moguće da će me zaboraviti ili, ne daj Bože, da će me zamrziti? Kažem joj ‘Zagrli mamu!‘ a ona mi je odgovorila ‘Ne hvala, majko, idi‘, napisala je ona u objavi, prenosi Mirror.

U komentarima na Reditu nekoliko je ljudi uvjeravalo majku da iznenadni nedostatak ljubavi nije razlog za brigu.

- Nema razloga za brigu, to je standardno ponašanje dvogodišnjaka. Samo se opustite i uživajte u lijepoj, smiješnoj, ponekad brutalnoj iskrenosti - glasio je jedan komentar.

- Kladim se da kada joj tvoja mama priča o tebi, vjerojatno joj kaže ‘tvoja majka‘, Ništa strašno, to su samo faze - glasi drugi komentar.

image

Djevojčica sada baku zove mamom (ilustracija)

Afp
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
05. svibanj 2024 08:23