StoryEditorOCM
Životnije sve u novcu

Kakva ljubav! Upoznala ga je kao beskućnika i pozvala na večeru: ‘Znala sam da je on pravi muškarac za mene‘

Piše mozaik sd
24. lipnja 2024. - 19:22

Iako većina ljubavi ovih dana počinje "spajanjem" na aplikacijama za spojeve, njihova priča zvuči kao ulomak iz romana. Naime, Jasmina Grogan zaljubila se u beskućnika Macaulaya Murchieja kada ga je ugledala ispred supermarketa. Odlučila mu je ponuditi novac, no on je to odbio. Vidjevši da ima problema s teškim torbama, ponudio joj je pomoć i ponio ih je, piše Daily Star, prenosi Espreso.

 

"Jednog sam dana srela beskućnika u supermarketu. Ponudila sam mu novac, ali nije ga htio uzeti. Ušla sam u supermarket po namirnice, ali nisam mogla prestati misliti na njega. Izašla sam van i pitala sam ga mogu li mu nekako pomoći, rekao je ne. Pitao me treba li mi pomoć oko taksija koji me čeka, pitala sam ga želi li da mu donesem nešto za jelo, ali on je ipak odgovorio potvrdno pa smo zajedno otišli na večeru”, rekla je Jasmina.

 

Tvrdi da su dugo razgovarali o njegovom životu. Jasmina mu je odlučila kupiti mobitel kako bi ostali u kontaktu.

 Sve je počelo od ručka

Zahvalan što mu je Jasmina pokazala takvu velikodušnost, Macaulay joj je napisao poruku: "Uljepšala si mi dan, hvala ti puno na svemu, nevjerojatna si. Ne mogu prestati misliti na tebe".

 

Ona mu je odgovorila: "Ne moraš mi zahvaljivati, ni ja tebe ne mogu izbaciti iz glave."

image

Macaulay s novim osmijehom
 

Screenshot TikTok

Tada ga je Jasmina pitala može li ga odvesti na ručak.

 

Ponovno su izašli zajedno, a nakon ručka završili su kod nje.

 

"Donijela sam mu novu odjeću i rekla mu da može prespavati, ali na kraju je ostao puno duže od jedne noći. Odmah smo se zaljubili. Znala sam da je on pravi muškarac za mene. Bio je tako dobar i drag“, kaže Jasmina.

 Okrenula se stranicama za odasle

Jasmina je otkrila da su bili na nekoliko spojeva, a on je odlučio malo poraditi na svom izgledu. Obrijao je bradu, dobio nove zube i počeo raditi na novom poslu.

 

- Od tada se nismo rastajali - kaže Jasmine.

 

Tvrde da su jako sretni, zaručeni i da imaju dvoje male djece.

 

Drago mi je da su nam se putevi ukrstili i vjerujemo da se sve događa s razlogom. Uljepšao mi je život i ne mogu zamisliti život bez njega - rekla je Jasmina.

 

Kako često objavljuje zajedničke fotografije i videa na Instagramu i TikToku, dobila je bezbroj poruka podrške, ljubavi i oduševljenja, a mnogi je nazivaju "anđelom na zemlji" i kažu da zaslužuju jedno drugo i da imaju prekrasnu obitelj.

 

Jasmina u posljednje vrijeme sve manje objavljuje obiteljske fotografije, a sve više eksplicitne sadržaje u provokativnim tiskovinama.

image

Jasmina i Macaulay i zajednička djeca
 

Screenshot TikTok

 

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
24. lipanj 2024 19:22