StoryEditorOCM
ŽivotPromo

Istaknite se: Uz minimalna ulaganja do maksimalnog zadovoljstva gostiju

Piše promo
26. svibnja 2023. - 07:00

Iako pojedini vlasnici apartmana ne mogu utjecati na blizinu turističkih atrakcija ili pogled na more, urednost, ljubaznost kao i dodatni sadržaji unutar smještaja nešto je što bi svi trebali ponuditi. Dobar internet i raznovrsni TV sadržaj svakako su na listi prioriteta gotovo svih gostiju.

Prvi sunčani proljetni vikend gotovo je alarm koji označava početak sezone. Mnogi se putnici odlučuju za smještaj u apartmanima koji nude dozu privatnosti. Zadovoljstvo gostiju imperativ je te su iznajmljivači svjesni kako trebaju osigurati visoku kvalitetu usluge.

Želje gostiju nije jednostavno zadovoljiti te sunce i more odavno nisu dovoljni za privlačenje, a osobito ponovni dolazak posjetitelja. Nužna je briga oko apartmana, čistoća i urednost, pružanje svih potrebnih informacija te nevjerojatna sposobnost brzog pospremanja za dočekivanje sljedećih turista. Pri tome zaista treba brinuti o svakom detalju, a osim osnovnih uvjeta za ugodan boravak poput kvalitetnog ležaja, ručnika ili sušila za kosu, apartmani bi trebali biti opremljeni dodatnim sadržajima koji ih mogu izdvojiti od konkurencije. To su internet i televizijski programi.

Porukom Gostima ne možeš obećati sve, ali bolji internet možeš, Telemach poslovnim korisnicima, bez ugovorne obveze, nudi tri paketa pokućnog interneta, ali i raznovrsni TV sadržaj koji dobro dođe naročito tijekom loših vremenskih prilika. Svakodnevno smo okruženi tehnologijom, stoga nije neobično što su prijenosno računalo i tablet, uz mobilni telefon, mnogima osnovna prtljaga. Gostima je nerijetko jedno od prvih pitanja pristupna lozinka za internet zato treba prepoznati važnosti tog segmenta, ali i obratiti pažnju na odabir mreže.

Uz dobar i brz pristup internetu, potreban je jak signal u svim prostorijama kako bi posjetitelji mogli neometano koristiti internet, bez obzira bilo to za privatne potrebe ili odgovaranje na posljednji poslovni mail prije potpunog prepuštanja odmoru. Također, osiguravanje vrhunskih TV kanala omogućava praćenje najdražih serija ili filmova.

Iznajmljivači gostima osiguravaju bezbrižan boravak pružajući osnovne i dodatne usluge, no važno se istaknuti među ostalim ponuđačima smještaja, a Telemach nudi upravo to.

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
19. travanj 2024 21:52