stdClass Object ( [id] => 1234196 [title] => Harry i Meghan u panici! Obistini li se ono što svim silama pokušavaju izbjeći to bi bio neizdrživ udarac za njih; očajnički potezi su jedino što im je preostalo [alias] => harry-i-meghan-u-panici-obistini-li-se-ono-sto-svim-silama-pokusavaju-izbjeci-to-bi-bio-neizdrziv-udarac-za-njih-ocajnicki-potezi-su-jedino-sto-im-je-preostalo [catid] => 264 [published] => 1 [introtext] => [fulltext] =>

Premda su prije gotovo tri godine, kad su okrenuli leđa britanskoj kraljevskoj obitelji, tvrdili kako odlaze i zbog potrebe i želje da zaštite svoju privatnost, u novom intervjuu za magazin "Variety" Meghan Markle je ispričala puno detalja o obiteljskom životu sa suprugom, princom Harryjem, i njihovom djecom, trogodišnjim Archiejem i jednogodišnjom Lilibet.

Meghan je pričala o tome kako izgleda njihov tipičan dan, o tome koje su Archiejeve omiljene dječje serije, a dodala je i da priprema "opaki umak bolonjeze".

No, barem intervju nije sniman u njihovom 14,5 milijuna dolara vrijednom domu u Montecitu u Kaliforniji, nego na luksuznom ranču San Ysidro gdje cijena noćenja kreće od oko 2500 dolara, a svojevremeno je ugostio i Winstona Churchilla, kao i američkog predsjednika Johna F. Kennedyja i prvu damu Jackie Kennedy.

---

image

Meghan Markle na pogrebu kraljice Elizabete II.

Geoff Pugh/Afp
---

Najraskošnija kućica na ranču, Warner Cottage, ima bazen i noćenje u njoj košta deset tisuća dolara, a nije poznato je li baš ona i vrt koji je okružuje bila pozornica za snimanje Meghaninih glamuroznih fotografija koje prate njezin najnoviji javni istup.

Ono što se pouzdano zna, a objavio je to sam "Variety", jest da je Meghan dva puta snimala intervju. Prvi je, naime, snimljen osam dana prije nego što je kraljica Elizabeta II. preminula 8. rujna i nije objavljen, nego je nakon povratka u Kaliforniju Meghan ponovno razgovarala s novinarom kako bi odala počast najdugovječnijoj britanskoj vladarici.

U intervjuu se Meghan "guši" u hvalospjevima na račun kraljice, ali nije govorila o ostalim članovima kraljevske obitelji kako bi izbjegla bilo kakvo odvlačenje pozornosti od žalovanja za Harryjevom bakom s kojom je Meghan, kako sama tvrdi, imala jako topao odnos.

---

image

Ukoliko Harry i Meghan njegovom biografijom i dokumentarnim serijalom za Netflix dodatno razljute kralja Charlesa III., mogli bi ostati bez titula od koji profitiraju otkako su napustili kraljevsku obitelj

David Rose/Afp
---

"Variety" nije išao u detalje o tome što je Meghan rekla u prvom intervjuu koji nije ugledao svjetlo dana, ali činjenica da je obavljen novi razgovor neminovno vodi prema špekulacijama je li onaj prvi bio na istom tragu kao njezina i Harryjeva prethodna "pljuvanja" po kraljevskoj obitelji.

A osim što je njezin najnoviji intervju u potpunoj suprotnosti s dosadašnjima, bez direktnih napada na kraljevsku obitelj, on predstavlja i vrhunski odrađenu samopromociju na kojoj bi Meghan pozavidjeli i brojni marketinški stručnjaci.

Meghan izgleda sjajno u skupim dizajnerskim kreacijama, ali publici napominje kako je ona samo obična mama koja uživa u burgerima i keksićima, oličenje je skromnosti, ljubaznosti, empatije, zaigranosti, s hihotanjem i izrazima lica kojima kao da imitira Juliju Roberts.

---

image
Sascha Schuermann/Afp
---

Uz sve to tvrdi kako je ljubav jedino što je bitno – partnerska ljubav, ljubav prema samome sebi, ljubav prema zajednici i obitelji. Dakle, o ljubavi prema obitelji govori žena koja vlastitog oca nije vidjela godinama, čak ni kad je nakon moždanog udara završio u bolnici, i koji još nije upoznao njezinog muža i djecu.

Da ne spominjemo da je, otkad su se upoznali, uspješno odvojila Harryja, koji je sada praktički nevidljiv, od njegove obitelji i iščupala ga iz korijenja, a ne smije se zanemariti ni činjenica da ljubav prema samome sebi kod Meghan dolazi prije ljubavi prema obitelji.

Nije samo novi intervju za "Variety", s tko zna kakvim izmjenama u odnosu na prvi, ono što su Meghan i Harry željeli promijeniti nakon smrti Elizabete II., u ovom slučaju ona je to i uspjela.

Naveliko se pisalo kako vojvoda i vojvotkinja od Sussexa, što su još uvijek njihove službene titule, žele unijeti izmjene u dokumentarnu seriju koja se o njima snimala za Netflix i trebala bi se početi prikazivati u prosincu, a Harry želi i promijeniti i dopisati svoju biografiju čiji točan datum izlaska još nije poznat.

---

image
Oli Scarff/Afp
---

Po onome što je Meghan rekla u novom intervjuu, čini se kako se ona i Harry sada pokušavaju distancirati od Netflixovog dokumentarca, pokušava uvjeriti publiku da oni zapravo nemaju kontrolu nad tim uratkom, čak da nemaju nikakve veze s njim.

A u svojoj biografiji Harry želi ublažiti stvari koje je izrekao na račun sada kralja Charlesa III. i naročito njegove supruge Camille, kao i na račun princa Williama i princeze Kate, a želi u nju uvrstiti i događanja vezana uz smrt svoje bake kraljice.

Iz svega toga stječe se dojam da su Harry i Meghan u panici zbog toga kako bi se sve izrečeno u dokumentarcu i biografiji moglo odraziti na prvenstveno Charlesov odnos prema njima.

Kralj Charles na čekanju drži odluku o tome hoće li njihova djeca, premda tehnički imaju pravo na njih, zaista dobiti titule princa i princeze, a čini se da nema namjeru donijeti tu odluku prije nego što se vidi što je u dokumentarcu i biografiji.

Ako njihov sadržaj dodatnim nanošenjem štete monarhiji i vrijeđanjem Camille razbjesni Charlesa, a to bi se lako moglo dogoditi, mogao bi odlučiti ne samo da Archie i Lilibet ne dobiju titule princa i princeze, nego i da Harryju i Meghan oduzme njihove titule i potpuno ih odsječe od kraljevske obitelji.

A za njih bi to vjerojatno bio neizdrživ udarac jer – kome će i zbog čega oni biti zanimljivi bez povezanosti s britanskom monarhijom.

Moglo bi to za njih značiti i kraj ili barem značajnu redukciju unosnih ugovora, onaj s Netflixom navodno je vrijedan sto milijuna dolara, a dosad nisu proizveli nikakav sadržaj, dok je 25 milijuna dolara vrijedan onaj sa Spotifyjem za kojeg je Meghan dosad izbacila nekoliko epizoda podcasta "Archetypes".

Netflix je zbog rezanja troškova već odbacio njezinu predloženu animiranu seriju "Pearl", što se, bez obzira na troškove, zasigurno ne bi dogodilo da su procijenili kako predloženi sadržaj ima vrijednost.

Izdavač Harryjeve biografije, Penguin Random House, navodno nije sklon novim izmjenama već završene knjige, ukoliko do toga ipak dođe, njezina objava mogla bi biti odgođena za sljedeću godinu, a možda i na dulje vrijeme bude stavljena na čekanje.

Harry je za biografiju dobio predujam od 20 milijuna dolara i ona je navodno prvi dio ugovora o tri naslova ukupne vrijednosti oko 40 milijuna dolara. Što će od svega toga Harry izgubiti ako se ugovor ne realizira, nemoguće je sada procijeniti.

No, ne treba sumnjati da su on i Meghan trenutačno između dvije vatre, s jedne strane je moguće potpuno odstranjivanje iz kraljevske obitelji bez koje su nitko i ništa, s druge mogućnost gubitka unosnih ugovora, a onda se postavlja pitanje čime će plaćati svoj luksuzni kalifornijski životni stil.

U tom bi se slučaju Meghan možda ipak morala vratiti glumačkoj karijeri, premda je u razgovoru za "Variety" kazala kako joj to nije namjera, ali je brzo dodala "nikad ne reci nikad". Pitanje je samo tko bi riskirao angažiranjem trećerazredne glumice u nekom značajnijem filmskom ili televizijskom projektu.

[video] => [gallery] => [extra_fields] => Array ( [1] => stdClass Object ( [id] => 2 [name] => Superscript Title [value] => ŠTO ĆE ONDA? [type] => textarea [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 2 [alias] => SuperscriptTitle ) [3] => stdClass Object ( [id] => 61 [name] => Contains Infographic [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 4 [alias] => contains_infographic ) [4] => stdClass Object ( [id] => 62 [name] => Without ads [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 5 [alias] => Withoutads ) [5] => stdClass Object ( [id] => 63 [name] => Photo gallery [value] => ON [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 6 [alias] => Photo_gallery ) [6] => stdClass Object ( [id] => 64 [name] => Promo [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 7 [alias] => promo ) [8] => stdClass Object ( [id] => 67 [name] => Contains video [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 9 [alias] => contains_video ) [9] => stdClass Object ( [id] => 68 [name] => Premium content [value] => ON [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 10 [alias] => premium_content ) [10] => stdClass Object ( [id] => 69 [name] => Exclude comments [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 11 [alias] => exclude_comments ) [11] => stdClass Object ( [id] => 70 [name] => Open link in new window [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 12 [alias] => open_link_in_new_window ) [12] => stdClass Object ( [id] => 71 [name] => Horizontal crop of the main photo [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 13 [alias] => horizontal_crop_of_the_main_photo ) [13] => stdClass Object ( [id] => 73 [name] => No-index [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 15 [alias] => no_index ) [14] => stdClass Object ( [id] => 74 [name] => No-cache [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 16 [alias] => no_cache ) [15] => stdClass Object ( [id] => 77 [name] => Don't show on the front page [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 17 [alias] => dont_show_on_the_front_page ) [16] => stdClass Object ( [id] => 78 [name] => Related on bottom [value] => ON [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 18 [alias] => related_on_bottom ) [17] => stdClass Object ( [id] => 79 [name] => Live button [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 19 [alias] => live_button ) [26] => stdClass Object ( [id] => 87 [name] => Instant articles [value] => ON [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 28 [alias] => instant_articles ) [27] => stdClass Object ( [id] => 91 [name] => S preporučuje [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 29 [alias] => s_preporucuje ) [28] => stdClass Object ( [id] => 92 [name] => S voli [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 30 [alias] => s_voli ) [29] => stdClass Object ( [id] => 93 [name] => Layout with three photos [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 31 [alias] => layout_with_three_photos ) [30] => stdClass Object ( [id] => 94 [name] => Gallery in the article [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 32 [alias] => gallery_in_the_article ) [31] => stdClass Object ( [id] => 95 [name] => Required views [value] => 0 [type] => textfield [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 33 [alias] => required_views ) [32] => stdClass Object ( [id] => 96 [name] => FullHD image [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 34 [alias] => fullhd_image ) [33] => stdClass Object ( [id] => 97 [name] => City Select [value] => (0) [type] => select [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 35 [alias] => CitySelect ) [34] => stdClass Object ( [id] => 98 [name] => Paid Article [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 36 [alias] => paid_article ) ) [extra_fields_search] => ŠTO ĆE ONDA? 2 0 6687 2 2 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 [created] => 2022-10-20 12:32:33 [created_by] => 3163 [created_by_alias] => Marija Čović [checked_out] => 0 [checked_out_time] => 0000-00-00 00:00:00 [modified] => 2022-10-20 18:27:24 [modified_by] => 0 [publish_up] => 2022-10-20 18:27:24 [publish_down] => 0000-00-00 00:00:00 [trash] => 0 [access] => 1 [ordering] => 0 [featured] => 0 [featured_ordering] => 0 [image_caption] => [image_credits] => [video_caption] => [video_credits] => [hits] => 1806 [params] => Joomla\Registry\Registry Object ( [data:protected] => stdClass Object ( [enable_css] => 1 [jQueryHandling] => 1.8remote [backendJQueryHandling] => remote [userName] => 1 [userImage] => 1 [userDescription] => 1 [userURL] => 1 [userEmail] => 0 [userFeedLink] => 1 [userFeedIcon] => 1 [userItemCount] => 30 [userItemTitle] => 1 [userItemTitleLinked] => 1 [userItemDateCreated] => 1 [userItemImage] => 1 [userItemIntroText] => 1 [userItemCategory] => 1 [userItemTags] => 1 [userItemCommentsAnchor] => 1 [userItemReadMore] => 1 [userItemOCMPlugins] => 1 [authorsListLimit] => 61 [tagItemCount] => 61 [tagItemTitle] => 1 [tagItemTitleLinked] => 1 [tagItemDateCreated] => 1 [tagItemImage] => 1 [tagItemIntroText] => 1 [tagItemCategory] => 1 [tagItemReadMore] => 1 [tagItemExtraFields] => 1 [tagOrdering] => [tagFeedLink] => 1 [tagFeedIcon] => 1 [genericItemCount] => 61 [genericItemTitle] => 1 [genericItemTitleLinked] => 1 [genericItemDateCreated] => 1 [genericItemImage] => 1 [genericItemIntroText] => 1 [genericItemCategory] => 1 [genericItemReadMore] => 1 [genericItemExtraFields] => 1 [genericFeedLink] => 1 [genericFeedIcon] => 1 [instantArticlesLimit] => 100 [instantArticlesExtraField] => 87 [instantArticlesExtraFieldON] => 2 [instantArticlesCategoriesChildren] => 0 [instantArticlesTitle] => [instantArticlesDescription] => [mainTagCategories] => Array ( [0] => 119 [1] => 396 [2] => 383 [3] => 424 [4] => 250 [5] => 251 [6] => 452 [7] => 252 [8] => 477 [9] => 253 [10] => 254 [11] => 255 [12] => 483 [13] => 256 [14] => 300 [15] => 257 [16] => 258 [17] => 260 ) [relatedItemsCategoriesChildren] => 1 [mobileJsonCustomHomepage] => 0 [mobileJsonQuoteModule] => 0 [mobileJsonWeatherModule] => 0 [mobileJsonLimit] => [mobileJsonObituary] => 0 [mobileApi2Enabled] => 1 [mobileApi2UserAgent] => OCM Mobile Articles [mobileApi2ImagePrefix] => h [mobileApi2ImageSuffix] => 1280 [mobileApi2DefaultAuthorImage] => /images/jpgs/user_face.jpg [mobileApi2TagLimit] => 50 [mobileApi2TagOrdering] => publishUp [mobileApi2TagCategories] => stdClass Object ( [mobileApi2TagCategories0] => stdClass Object ( [mobileApi2TagCategoriesMenuitem] => 101 [mobileApi2TagExcludeCategories] => Array ( [0] => 318 [1] => 323 [2] => 301 [3] => 406 [4] => 417 ) ) [mobileApi2TagCategories1] => stdClass Object ( [mobileApi2TagCategoriesMenuitem] => 328 ) [mobileApi2TagCategories2] => stdClass Object ( [mobileApi2TagCategoriesMenuitem] => 329 ) [mobileApi2TagCategories3] => stdClass Object ( [mobileApi2TagCategoriesMenuitem] => 327 ) [mobileApi2TagCategories4] => stdClass Object ( [mobileApi2TagCategoriesMenuitem] => 478 ) [mobileApi2TagCategories5] => stdClass Object ( [mobileApi2TagCategoriesMenuitem] => 494 ) ) [mobileApi2TagsSearchLimit] => 200 [mainFeedCategories] => Array ( [0] => 240 ) [feedLimit] => 50 [mostPopularFeedLimit] => 20 [feedItemImage] => 0 [feedImgSize] => S [feedItemIntroText] => 0 [feedTextWordLimit] => [feedItemFullText] => 1 [feedTextCharacterLimit] => 300 [feedItemSubtitle] => 1 [feedItemAuthor] => 0 [feedTtl] => 60 [feedDescription] => RSS feeds for Slobodna Dalmacija [feedItemTags] => 0 [feedItemVideo] => 0 [feedItemGallery] => 0 [feedItemAttachments] => 0 [feedBogusEmail] => [feedTopModules] => Array ( [0] => 105 ) [feedTopFbExcludeCategories] => Array ( [0] => 243 [1] => 353 [2] => 333 ) [introTextCleanup] => 0 [introTextCleanupExcludeTags] => [introTextCleanupTagAttr] => [fullTextCleanup] => 0 [fullTextCleanupExcludeTags] => [fullTextCleanupTagAttr] => [xssFiltering] => 0 [linkPopupWidth] => 900 [linkPopupHeight] => 600 [imagesQuality] => 100 [itemImageXS] => 100 [itemImageS] => 200 [itemImageM] => 400 [itemImageL] => 600 [itemImageXL] => 900 [itemImageGeneric] => 300 [catImageWidth] => 100 [catImageDefault] => 1 [userImageWidth] => 100 [userImageDefault] => 1 [commenterImgWidth] => 48 [onlineImageEditor] => sumopaint [imageTimestamp] => 0 [imageMemoryLimit] => [socialButtonCode] => [twitterUsername] => [facebookMetatags] => 1 [facebookImage] => Medium [comments] => 1 [commentsOrdering] => DESC [commentsLimit] => 10 [commentsFormPosition] => below [commentsPublishing] => 0 [commentsReporting] => 2 [commentsReportRecipient] => [inlineCommentsModeration] => 0 [gravatar] => 1 [antispam] => 0 [recaptchaForRegistered] => 1 [akismetForRegistered] => 1 [commentsFormNotes] => 1 [commentsFormNotesText] => [frontendEditing] => 1 [showImageTab] => 1 [showImageGalleryTab] => 1 [showVideoTab] => 1 [showExtraFieldsTab] => 1 [showAttachmentsTab] => 1 [showOCMPlugins] => 1 [sideBarDisplayFrontend] => 0 [staticURL] => https://static.slobodnadalmacija.hr [siteURL] => https://slobodnadalmacija.hr [sseHost] => sse.slobodnadalmacija.hr [lockingArticlesCategories] => Array ( [0] => 119 [1] => 424 [2] => 250 [3] => 251 [4] => 452 [5] => 252 [6] => 477 [7] => 253 [8] => 254 [9] => 255 [10] => 483 [11] => 256 [12] => 257 [13] => 258 [14] => 260 ) [lockingArticlesUnit] => YEAR [lockingArticlesQuantity] => 1 [photoGalleryExtraField] => 63 [photoGalleryExtraFieldON] => 2 [videoGalleryExtraField] => 67 [videoGalleryExtraFieldON] => 2 [tickerModules] => Array ( [0] => 408 [1] => 409 ) [gaEmail] => [mergeEditors] => 1 [sideBarDisplay] => 1 [attachmentsFolder] => [hideImportButton] => 0 [googleSearch] => 0 [googleSearchContainer] => ocmGoogleSearchContainer [OCMUserProfile] => 1 [OCMUserGroup] => 4 [redirect] => 101 [adminSearch] => simple [cookieDomain] => [gatherStatistics] => 1 [article_preview_ocm_category_id] => [taggingSystem] => 1 [lockTags] => 0 [showTagFilter] => 0 [ocmTagNorm] => 0 [ocmTagNormCase] => lower [ocmTagNormAdditionalReplacements] => [recaptcha_public_key] => marko_margeta [recaptcha_private_key] => zoey2013 [recaptcha_theme] => clean [recaptchaV2] => 1 [recaptchaOnRegistration] => 0 [akismetApiKey] => [stopForumSpam] => 0 [stopForumSpamApiKey] => [showItemsCounterAdmin] => 1 [showChildCatItems] => 1 [disableCompactOrdering] => 0 [metaDescLimit] => 150 [enforceSEFReplacements] => 0 [SEFReplacements] => À|A, Á|A, Â|A, Ã|A, Ä|A, Å|A, à|a, á|a, â|a, ã|a, ä|a, å|a, Ā|A, ā|a, Ă|A, ă|a, Ą|A, ą|a, Ç|C, ç|c, Ć|C, ć|c, Ĉ|C, ĉ|c, Ċ|C, ċ|c, Č|C, č|c, Ð|D, ð|d, Ď|D, ď|d, Đ|D, đ|d, È|E, É|E, Ê|E, Ë|E, è|e, é|e, ê|e, ë|e, Ē|E, ē|e, Ĕ|E, ĕ|e, Ė|E, ė|e, Ę|E, ę|e, Ě|E, ě|e, Ĝ|G, ĝ|g, Ğ|G, ğ|g, Ġ|G, ġ|g, Ģ|G, ģ|g, Ĥ|H, ĥ|h, Ħ|H, ħ|h, Ì|I, Í|I, Î|I, Ï|I, ì|i, í|i, î|i, ï|i, Ĩ|I, ĩ|i, Ī|I, ī|i, Ĭ|I, ĭ|i, Į|I, į|i, İ|I, ı|i, Ĵ|J, ĵ|j, Ķ|K, ķ|k, ĸ|k, Ĺ|L, ĺ|l, Ļ|L, ļ|l, Ľ|L, ľ|l, Ŀ|L, ŀ|l, Ł|L, ł|l, Ñ|N, ñ|n, Ń|N, ń|n, Ņ|N, ņ|n, Ň|N, ň|n, ʼn|n, Ŋ|N, ŋ|n, Ò|O, Ó|O, Ô|O, Õ|O, Ö|O, Ø|O, ò|o, ó|o, ô|o, õ|o, ö|o, ø|o, Ō|O, ō|o, Ŏ|O, ŏ|o, Ő|O, ő|o, Ŕ|R, ŕ|r, Ŗ|R, ŗ|r, Ř|R, ř|r, Ś|S, ś|s, Ŝ|S, ŝ|s, Ş|S, ş|s, Š|S, š|s, ſ|s, Ţ|T, ţ|t, Ť|T, ť|t, Ŧ|T, ŧ|t, Ù|U, Ú|U, Û|U, Ü|U, ù|u, ú|u, û|u, ü|u, Ũ|U, ũ|u, Ū|U, ū|u, Ŭ|U, ŭ|u, Ů|U, ů|u, Ű|U, ű|u, Ų|U, ų|u, Ŵ|W, ŵ|w, Ý|Y, ý|y, ÿ|y, Ŷ|Y, ŷ|y, Ÿ|Y, Ź|Z, ź|z, Ż|Z, ż|z, Ž|Z, ž|z, α|a, β|b, γ|g, δ|d, ε|e, ζ|z, η|h, θ|th, ι|i, κ|k, λ|l, μ|m, ν|n, ξ|x, ο|o, π|p, ρ|r, σ|s, τ|t, υ|y, φ|f, χ|ch, ψ|ps, ω|w, Α|A, Β|B, Γ|G, Δ|D, Ε|E, Ζ|Z, Η|H, Θ|Th, Ι|I, Κ|K, Λ|L, Μ|M, Ξ|X, Ο|O, Π|P, Ρ|R, Σ|S, Τ|T, Υ|Y, Φ|F, Χ|Ch, Ψ|Ps, Ω|W, ά|a, έ|e, ή|h, ί|i, ό|o, ύ|y, ώ|w, Ά|A, Έ|E, Ή|H, Ί|I, Ό|O, Ύ|Y, Ώ|W, ϊ|i, ΐ|i, ϋ|y, ς|s, А|A, Ӑ|A, Ӓ|A, Ә|E, Ӛ|E, Ӕ|E, Б|B, В|V, Г|G, Ґ|G, Ѓ|G, Ғ|G, Ӷ|G, y|Y, Д|D, Е|E, Ѐ|E, Ё|YO, Ӗ|E, Ҽ|E, Ҿ|E, Є|YE, Ж|ZH, Ӂ|DZH, Җ|ZH, Ӝ|DZH, З|Z, Ҙ|Z, Ӟ|DZ, Ӡ|DZ, Ѕ|DZ, И|I, Ѝ|I, Ӥ|I, Ӣ|I, І|I, Ї|JI, Ӏ|I, Й|Y, Ҋ|Y, Ј|J, К|K, Қ|Q, Ҟ|Q, Ҡ|K, Ӄ|Q, Ҝ|K, Л|L, Ӆ|L, Љ|L, М|M, Ӎ|M, Н|N, Ӊ|N, Ң|N, Ӈ|N, Ҥ|N, Њ|N, О|O, Ӧ|O, Ө|O, Ӫ|O, Ҩ|O, П|P, Ҧ|PF, Р|P, Ҏ|P, С|S, Ҫ|S, Т|T, Ҭ|TH, Ћ|T, Ќ|K, У|U, Ў|U, Ӳ|U, Ӱ|U, Ӯ|U, Ү|U, Ұ|U, Ф|F, Х|H, Ҳ|H, Һ|H, Ц|TS, Ҵ|TS, Ч|CH, Ӵ|CH, Ҷ|CH, Ӌ|CH, Ҹ|CH, Џ|DZ, Ш|SH, Щ|SHT, Ъ|A, Ы|Y, Ӹ|Y, Ь|Y, Ҍ|Y, Э|E, Ӭ|E, Ю|YU, Я|YA, а|a, ӑ|a, ӓ|a, ә|e, ӛ|e, ӕ|e, б|b, в|v, г|g, ґ|g, ѓ|g, ғ|g, ӷ|g, y|y, д|d, е|e, ѐ|e, ё|yo, ӗ|e, ҽ|e, ҿ|e, є|ye, ж|zh, ӂ|dzh, җ|zh, ӝ|dzh, з|z, ҙ|z, ӟ|dz, ӡ|dz, ѕ|dz, и|i, ѝ|i, ӥ|i, ӣ|i, і|i, ї|ji, Ӏ|i, й|y, ҋ|y, ј|j, к|k, қ|q, ҟ|q, ҡ|k, ӄ|q, ҝ|k, л|l, ӆ|l, љ|l, м|m, ӎ|m, н|n, ӊ|n, ң|n, ӈ|n, ҥ|n, њ|n, о|o, ӧ|o, ө|o, ӫ|o, ҩ|o, п|p, ҧ|pf, р|p, ҏ|p, с|s, ҫ|s, т|t, ҭ|th, ћ|t, ќ|k, у|u, ў|u, ӳ|u, ӱ|u, ӯ|u, ү|u, ұ|u, ф|f, х|h, ҳ|h, һ|h, ц|ts, ҵ|ts, ч|ch, ӵ|ch, ҷ|ch, ӌ|ch, ҹ|ch, џ|dz, ш|sh, щ|sht, ъ|a, ы|y, ӹ|y, ь|y, ҍ|y, э|e, ӭ|e, ю|yu, я|ya [ocmSef] => 0 [ocmSefLabelCat] => content [ocmSefLabelTag] => tag [ocmSefLabelUser] => author [ocmSefLabelSearch] => search [ocmSefLabelDate] => date [ocmSefLabelItem] => 0 [ocmSefLabelItemCustomPrefix] => [ocmSefInsertItemId] => 1 [ocmSefItemIdTitleAliasSep] => dash [ocmSefUseItemTitleAlias] => 1 [ocmSefInsertCatId] => 1 [ocmSefCatIdTitleAliasSep] => dash [ocmSefUseCatTitleAlias] => 1 [show_page_heading] => 0 [categories] => Array ( [0] => 264 ) [exclude_from_group_by_subcategories] => 0 [menu-anchor_css] => nav__link [menu_text] => 1 [menu_show] => 1 [menu-meta_description] => Najnovija događanja i savjeti za kvalitetan život [menu-meta_keywords] => vijesti, zanimljivosti, savjeti, showbiz, trend, društvena mreža, život, zdravlje, moda, ljepota, putovanja, tehnologija, gastro, dom, obitelj, karijera, viral [secure] => 0 [page_title] => Život [page_description] => SiteMeta Description [page_rights] => [robots] => [inheritFrom] => 0 [num_leading_items] => 2 [num_leading_columns] => 1 [leadingImgSize] => Large [num_primary_items] => 4 [num_primary_columns] => 2 [primaryImgSize] => Medium [num_secondary_items] => 4 [num_secondary_columns] => 1 [secondaryImgSize] => Small [num_links] => 4 [num_links_columns] => 1 [linksImgSize] => XSmall [catCatalogMode] => 0 [catFeaturedItems] => 1 [catOrdering] => publishUp [catPagination] => 2 [catPaginationResults] => 1 [catTitle] => 1 [catTitleItemCounter] => 1 [catDescription] => 1 [catImage] => 1 [catFeedLink] => 0 [catFeedIcon] => 0 [subCategories] => 1 [subCatColumns] => 2 [subCatTitle] => 1 [subCatTitleItemCounter] => 1 [subCatDescription] => 1 [subCatImage] => 1 [catItemTitle] => 1 [catItemTitleLinked] => 1 [catItemFeaturedNotice] => 0 [catItemAuthor] => 1 [catItemDateCreated] => 1 [catItemRating] => 0 [catItemImage] => 1 [catItemIntroText] => 1 [catItemExtraFields] => 0 [catItemHits] => 0 [catItemCategory] => 1 [catItemTags] => 1 [catItemAttachments] => 0 [catItemAttachmentsCounter] => 0 [catItemVideo] => 0 [catItemVideoAutoPlay] => 0 [catItemImageGallery] => 0 [catItemDateModified] => 0 [catItemReadMore] => 1 [catItemCommentsAnchor] => 1 [catItemOCMPlugins] => 1 [itemDateCreated] => 1 [itemTitle] => 1 [itemFeaturedNotice] => 1 [itemAuthor] => 1 [itemFontResizer] => 1 [itemPrintButton] => 0 [itemEmailButton] => 1 [itemSocialButton] => 1 [itemVideoAnchor] => 1 [itemImageGalleryAnchor] => 1 [itemCommentsAnchor] => 1 [itemRating] => 0 [itemImage] => 1 [itemImgSize] => Large [itemImageMainCaption] => 1 [itemImageMainCredits] => 1 [itemIntroText] => 0 [itemFullText] => 1 [itemExtraFields] => 1 [itemDateModified] => 1 [itemHits] => 0 [itemCategory] => 0 [itemTags] => 1 [itemAttachments] => 1 [itemAttachmentsCounter] => 1 [itemVideo] => 1 [itemVideoAutoPlay] => 0 [itemVideoCaption] => 1 [itemVideoCredits] => 1 [itemImageGallery] => 0 [itemNavigation] => 0 [itemComments] => 1 [itemTwitterButton] => 1 [itemFacebookButton] => 1 [itemGooglePlusOneButton] => 1 [itemAuthorBlock] => 0 [itemAuthorImage] => 0 [itemAuthorDescription] => 0 [itemAuthorURL] => 0 [itemAuthorEmail] => 0 [itemAuthorLatest] => 0 [itemAuthorLatestLimit] => 5 [itemRelated] => 1 [itemRelatedLimit] => 2 [itemRelatedTitle] => 1 [itemRelatedCategory] => 1 [itemRelatedImageSize] => Medium [itemRelatedIntrotext] => 0 [itemRelatedFulltext] => 0 [itemRelatedAuthor] => 0 [itemRelatedMedia] => 1 [itemRelatedImageGallery] => 1 [itemOCMPlugins] => 1 [recaptcha] => ) [initialized:protected] => 1 [separator] => . ) [metadesc] => [metadata] => robots= author= title=Harry i Meghan u panici! Obistini li se ono što svim silama pokušavaju izbjeći to bi bio neizdrživ udarac za njih; očajnički potezi su jedino što im je preostalo [metakey] => meghan markle, Harry i Meghan, titula [plugins] => {"incptvocmimagegalleryIGParameters":"default","incptvocmimagegalleryocmIGposition":"OcmAfterDisplayContent","incptvocmimagegalleryocmIGtheme":"CameraSlideshow","incptvocmimagegalleryImages":["\/images\/slike\/2022\/10\/20\/22735118.jpg","\/images\/slike\/2022\/10\/20\/23434323.jpg","\/images\/slike\/2022\/10\/20\/23437160.jpg","\/images\/slike\/2022\/10\/20\/23631804.jpg","\/images\/slike\/2022\/10\/20\/23631805.jpg"],"incptvocmimagegalleryImageTitles":["Wiktor Szymanowicz\/Anadolu Agency Via Afp","Geoff Pugh\/Afp","David Rose\/Afp","Sascha Schuermann\/Afp","Oli Scarff\/Afp"],"incptvocmimagegalleryImageDescriptions":["","

Meghan Markle na pogrebu kraljice Elizabete II.<\/p>","

Ukoliko Harry i Meghan njegovom biografijom i dokumentarnim serijalom za Netflix dodatno razljute kralja Charlesa III., mogli bi ostati bez titula od koji profitiraju otkako su napustili kraljevsku obitelj<\/p>","",""],"incptvocmimagegalleryImageFocus":["50:50","50:50","50:50","50:50","50:50"],"incptvocmimagegalleryImageDimensions":[{"size0":"1920x1280","hd_22735118_1920.jpg":"1920x1080","k_22735118_1280.jpg":"1280x1280","k_22735118_1024.jpg":"1024x1024","k_22735118_640.jpg":"640x640","k_22735118_480.jpg":"480x480","k_22735118_340.jpg":"340x340","k_22735118_220.jpg":"220x220","o_22735118_1280.jpg":"1280x853","o_22735118_1024.jpg":"1024x682","o_22735118_640.jpg":"640x426","o_22735118_480.jpg":"480x320","o_22735118_340.jpg":"340x226","o_22735118_220.jpg":"220x146","h_22735118_1280.jpg":"1280x854","h_22735118_1024.jpg":"1024x683","h_22735118_640.jpg":"640x427","h_22735118_480.jpg":"480x320","h_22735118_340.jpg":"340x227","h_22735118_220.jpg":"220x147","pp_22735118_1280.jpg":"1280x1628","pp_22735118_1024.jpg":"1024x1303","pp_22735118_640.jpg":"640x814","pp_22735118_480.jpg":"480x611","pp_22735118_340.jpg":"340x432","pp_22735118_220.jpg":"220x280"},{"size0":"1920x1280","hd_23434323_1920.jpg":"1920x1080","k_23434323_1280.jpg":"1280x1280","k_23434323_1024.jpg":"1024x1024","k_23434323_640.jpg":"640x640","k_23434323_480.jpg":"480x480","k_23434323_340.jpg":"340x340","k_23434323_220.jpg":"220x220","o_23434323_1280.jpg":"1280x853","o_23434323_1024.jpg":"1024x682","o_23434323_640.jpg":"640x426","o_23434323_480.jpg":"480x320","o_23434323_340.jpg":"340x226","o_23434323_220.jpg":"220x146","h_23434323_1280.jpg":"1280x854","h_23434323_1024.jpg":"1024x683","h_23434323_640.jpg":"640x427","h_23434323_480.jpg":"480x320","h_23434323_340.jpg":"340x227","h_23434323_220.jpg":"220x147","pp_23434323_1280.jpg":"1280x1628","pp_23434323_1024.jpg":"1024x1303","pp_23434323_640.jpg":"640x814","pp_23434323_480.jpg":"480x611","pp_23434323_340.jpg":"340x432","pp_23434323_220.jpg":"220x280"},{"size0":"1920x1281","hd_23437160_1920.jpg":"1920x1080","k_23437160_1280.jpg":"1280x1280","k_23437160_1024.jpg":"1024x1024","k_23437160_640.jpg":"640x640","k_23437160_480.jpg":"480x480","k_23437160_340.jpg":"340x340","k_23437160_220.jpg":"220x220","o_23437160_1280.jpg":"1280x854","o_23437160_1024.jpg":"1024x683","o_23437160_640.jpg":"640x427","o_23437160_480.jpg":"480x320","o_23437160_340.jpg":"340x226","o_23437160_220.jpg":"220x146","h_23437160_1280.jpg":"1280x854","h_23437160_1024.jpg":"1024x683","h_23437160_640.jpg":"640x427","h_23437160_480.jpg":"480x320","h_23437160_340.jpg":"340x227","h_23437160_220.jpg":"220x147","pp_23437160_1280.jpg":"1280x1628","pp_23437160_1024.jpg":"1024x1303","pp_23437160_640.jpg":"640x814","pp_23437160_480.jpg":"480x611","pp_23437160_340.jpg":"340x432","pp_23437160_220.jpg":"220x280"},{"size0":"1920x2919","hd_23631804_1920.jpg":"1920x1080","k_23631804_1280.jpg":"1280x1280","k_23631804_1024.jpg":"1024x1024","k_23631804_640.jpg":"640x640","k_23631804_480.jpg":"480x480","k_23631804_340.jpg":"340x340","k_23631804_220.jpg":"220x220","o_23631804_1280.jpg":"1280x1946","o_23631804_1024.jpg":"1024x1556","o_23631804_640.jpg":"640x973","o_23631804_480.jpg":"480x729","o_23631804_340.jpg":"340x516","o_23631804_220.jpg":"220x334","h_23631804_1280.jpg":"1280x854","h_23631804_1024.jpg":"1024x683","h_23631804_640.jpg":"640x427","h_23631804_480.jpg":"480x320","h_23631804_340.jpg":"340x227","h_23631804_220.jpg":"220x147","pp_23631804_1280.jpg":"1280x1628","pp_23631804_1024.jpg":"1024x1303","pp_23631804_640.jpg":"640x814","pp_23631804_480.jpg":"480x611","pp_23631804_340.jpg":"340x432","pp_23631804_220.jpg":"220x280"},{"size0":"1920x2879","hd_23631805_1920.jpg":"1920x1080","k_23631805_1280.jpg":"1280x1280","k_23631805_1024.jpg":"1024x1024","k_23631805_640.jpg":"640x640","k_23631805_480.jpg":"480x480","k_23631805_340.jpg":"340x340","k_23631805_220.jpg":"220x220","o_23631805_1280.jpg":"1280x1919","o_23631805_1024.jpg":"1024x1535","o_23631805_640.jpg":"640x959","o_23631805_480.jpg":"480x719","o_23631805_340.jpg":"340x509","o_23631805_220.jpg":"220x329","h_23631805_1280.jpg":"1280x854","h_23631805_1024.jpg":"1024x683","h_23631805_640.jpg":"640x427","h_23631805_480.jpg":"480x320","h_23631805_340.jpg":"340x227","h_23631805_220.jpg":"220x147","pp_23631805_1280.jpg":"1280x1628","pp_23631805_1024.jpg":"1024x1303","pp_23631805_640.jpg":"640x814","pp_23631805_480.jpg":"480x611","pp_23631805_340.jpg":"340x432","pp_23631805_220.jpg":"220x280"}]} [language] => * [multi_author] => 0 [type_id] => 100 [category] => TableOCMCategory Object ( [id] => 264 [name] => Život [alias] => zivot [description] => [parent] => 254 [extraFieldsGroup] => 9 [published] => 1 [image] => [access] => 1 [ordering] => 3 [params] => {"inheritFrom":"254","catMetaDesc":"","catMetaKey":"","catMetaRobots":"","catMetaAuthor":"","theme":"","num_leading_items":"2","num_leading_columns":"1","leadingImgSize":"Large","num_primary_items":"4","num_primary_columns":"2","primaryImgSize":"Medium","num_secondary_items":"4","num_secondary_columns":"1","secondaryImgSize":"Small","num_links":"4","num_links_columns":"1","linksImgSize":"XSmall","catCatalogMode":"0","catFeaturedItems":"1","catOrdering":"publishUp","catPagination":"2","catPaginationResults":"1","catTitle":"1","catTitleItemCounter":"1","catDescription":"1","catImage":"1","catFeedLink":"0","catFeedIcon":"0","subCategories":"1","subCatColumns":"2","subCatOrdering":"","subCatTitle":"1","subCatTitleItemCounter":"1","subCatDescription":"1","subCatImage":"1","itemImageXS":"","itemImageS":"","itemImageM":"","itemImageL":"","itemImageXL":"","catItemTitle":"1","catItemTitleLinked":"1","catItemFeaturedNotice":"0","catItemAuthor":"1","catItemDateCreated":"1","catItemRating":"0","catItemImage":"1","catItemIntroText":"1","catItemIntroTextWordLimit":"","catItemExtraFields":"0","catItemHits":"0","catItemCategory":"1","catItemTags":"1","catItemAttachments":"0","catItemAttachmentsCounter":"0","catItemVideo":"0","catItemVideoWidth":"","catItemVideoHeight":"","catItemAudioWidth":"","catItemAudioHeight":"","catItemVideoAutoPlay":"0","catItemImageGallery":"0","catItemImageGalleryWidth":"","catItemImageGalleryHeight":"","catItemDateModified":"0","catItemReadMore":"1","catItemCommentsAnchor":"1","catItemOCMPlugins":"1","itemDateCreated":"1","itemTitle":"1","itemFeaturedNotice":"1","itemAuthor":"1","itemFontResizer":"1","itemPrintButton":"0","itemEmailButton":"1","itemSocialButton":"1","itemVideoAnchor":"1","itemImageGalleryAnchor":"1","itemCommentsAnchor":"1","itemRating":"0","itemImage":"1","itemImgSize":"Large","itemImageMainCaption":"1","itemImageMainCredits":"1","itemIntroText":"0","itemFullText":"1","itemExtraFields":"0","itemDateModified":"1","itemHits":"0","itemCategory":"0","itemTags":"1","itemAttachments":"1","itemAttachmentsCounter":"1","itemVideo":"1","itemVideoWidth":"","itemVideoHeight":"","itemAudioWidth":"","itemAudioHeight":"","itemVideoAutoPlay":"0","itemVideoCaption":"1","itemVideoCredits":"1","itemImageGallery":"0","itemImageGalleryWidth":"","itemImageGalleryHeight":"","itemNavigation":"0","itemComments":"1","itemTwitterButton":"1","itemFacebookButton":"1","itemGooglePlusOneButton":"1","itemAuthorBlock":"0","itemAuthorImage":"0","itemAuthorDescription":"0","itemAuthorURL":"0","itemAuthorEmail":"0","itemAuthorLatest":"0","itemAuthorLatestLimit":"5","itemRelated":"0","itemRelatedLimit":"5","itemRelatedTitle":"1","itemRelatedCategory":"0","itemRelatedImageSize":"0","itemRelatedIntrotext":"1","itemRelatedFulltext":"0","itemRelatedAuthor":"0","itemRelatedMedia":"0","itemRelatedImageGallery":"0","itemOCMPlugins":"1"} [trash] => 0 [plugins] => {"customparams_created":"2019-11-04 19:44:34","customparams_modified":"2019-11-04 19:44:34","customparams_videobg":"","customparams_countdown_module":"","customparams_search_template":""} [language] => * [container] => 0 [container_name] => [_tbl:protected] => #__ocm_categories [_tbl_key:protected] => id [_tbl_keys:protected] => Array ( [0] => id ) [_db:protected] => JDatabaseDriverMysqli_Exabyte Object ( [name] => mysqli [serverType] => mysql [connection:protected] => mysqli Object ( [affected_rows] => 1 [client_info] => mysqlnd 5.0.12-dev - 20150407 - $Id: 7cc7cc96e675f6d72e5cf0f267f48e167c2abb23 $ [client_version] => 50012 [connect_errno] => 0 [connect_error] => [errno] => 0 [error] => [error_list] => Array ( ) [field_count] => 18 [host_info] => 127.0.0.1 via TCP/IP [info] => [insert_id] => 0 [server_info] => 5.5.30 [server_version] => 50530 [stat] => Uptime: 38345183 Threads: 7 Questions: 7094145585 Slow queries: 3299474 [sqlstate] => 00000 [protocol_version] => 10 [thread_id] => 608251316 [warning_count] => 0 ) [nameQuote:protected] => ` [nullDate:protected] => 0000-00-00 00:00:00 [_database:JDatabaseDriver:private] => sdproductiondb [count:protected] => 48 [cursor:protected] => [debug:protected] => [limit:protected] => 0 [log:protected] => Array ( ) [timings:protected] => Array ( ) [callStacks:protected] => Array ( ) [offset:protected] => 0 [options:protected] => Array ( [driver] => mysqli_exabyte [host] => 127.0.0.1 [user] => proxy_user_front01 [password] => Y2AfBGoJRKhS9HNdMJ [database] => sdproductiondb [prefix] => sk_ [select] => 1 [port] => 6033 [socket] => ) [sql:protected] => JDatabaseQueryMysqli Object ( [offset:protected] => 0 [limit:protected] => 0 [db:protected] => JDatabaseDriverMysqli_Exabyte Object *RECURSION* [sql:protected] => [type:protected] => select [element:protected] => [select:protected] => JDatabaseQueryElement Object ( [name:protected] => SELECT [elements:protected] => Array ( [0] => category.* [1] => IF(ISNULL(container.catid),false,true) AS container [2] => container.name AS container_name [3] => SEFURL_cr.menuItemID AS sefurl_belonging_menu_item ) [glue:protected] => , ) [delete:protected] => [update:protected] => [insert:protected] => [from:protected] => JDatabaseQueryElement Object ( [name:protected] => FROM [elements:protected] => Array ( [0] => `#__ocm_categories` AS `category` ) [glue:protected] => , ) [join:protected] => Array ( [0] => JDatabaseQueryElement Object ( [name:protected] => LEFT JOIN [elements:protected] => Array ( [0] => #__ocm_containers AS container ON category.id = container.catid ) [glue:protected] => , ) [1] => JDatabaseQueryElement Object ( [name:protected] => LEFT JOIN [elements:protected] => Array ( [0] => #__ocm_sefurl_category_menu_relation AS SEFURL_cr ON category.id = SEFURL_cr.categoryID ) [glue:protected] => , ) ) [set:protected] => [where:protected] => JDatabaseQueryElement Object ( [name:protected] => WHERE [elements:protected] => Array ( [0] => `category`.`id` = '240' ) [glue:protected] => AND ) [group:protected] => [having:protected] => [columns:protected] => [values:protected] => [order:protected] => [autoIncrementField:protected] => [call:protected] => [exec:protected] => [union:protected] => [unionAll:protected] => [selectRowNumber:protected] => ) [tablePrefix:protected] => sk_ [utf:protected] => 1 [utf8mb4:protected] => 1 [errorNum:protected] => 0 [errorMsg:protected] => [transactionDepth:protected] => 0 [disconnectHandlers:protected] => Array ( ) [ocmConfig] => Array ( ) ) [_trackAssets:protected] => [_rules:protected] => [_locked:protected] => [_autoincrement:protected] => 1 [_observers:protected] => JObserverUpdater Object ( [aliases:protected] => Array ( ) [observers:protected] => Array ( ) [doCallObservers:protected] => 1 ) [_columnAlias:protected] => Array ( ) [_jsonEncode:protected] => Array ( ) [_errors:protected] => Array ( ) [year_lookup] => 0 [link] => /mozaik/zivot ) [additional_categories] => Array ( [0] => stdClass Object ( [id] => 264 [name] => Život [alias] => zivot [parent] => 254 [published] => 1 [trash] => 0 [link] => /mozaik/zivot ) ) [link] => /mozaik/zivot/harry-i-meghan-u-panici-obistini-li-se-ono-sto-svim-silama-pokusavaju-izbjeci-to-bi-bio-neizdrziv-udarac-za-njih-ocajnicki-potezi-su-jedino-sto-im-je-preostalo-1234196 [printLink] => /mozaik/zivot/harry-i-meghan-u-panici-obistini-li-se-ono-sto-svim-silama-pokusavaju-izbjeci-to-bi-bio-neizdrziv-udarac-za-njih-ocajnicki-potezi-su-jedino-sto-im-je-preostalo-1234196?tmpl=component&print=1 [tags] => Array ( [0] => stdClass Object ( [id] => 390195 [name] => Meghan Markle [published] => 1 [section] => [subsection] => [weight] => [created] => 0000-00-00 00:00:00 [main_article_id] => 0 [alias] => meghan-markle [link] => /tag/meghan-markle ) [1] => stdClass Object ( [id] => 602235 [name] => Harry i Meghan [published] => 1 [section] => [subsection] => [weight] => [created] => 2020-02-21 16:41:08 [main_article_id] => 0 [alias] => harry-i-meghan [link] => /tag/harry-i-meghan ) [2] => stdClass Object ( [id] => 307172 [name] => titula [published] => 1 [section] => [subsection] => [weight] => [created] => 0000-00-00 00:00:00 [main_article_id] => 0 [alias] => titula [link] => /tag/titula ) ) [imageXSmall] => [imageSmall] => [imageMedium] => [imageLarge] => [imageXLarge] => [extraFields] => stdClass Object ( [SuperscriptTitle] => stdClass Object ( [id] => 2 [name] => Superscript Title [value] => ŠTO ĆE ONDA? [type] => textarea [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 2 [alias] => SuperscriptTitle ) [contains_infographic] => stdClass Object ( [id] => 61 [name] => Contains Infographic [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 4 [alias] => contains_infographic ) [Withoutads] => stdClass Object ( [id] => 62 [name] => Without ads [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 5 [alias] => Withoutads ) [Photo_gallery] => stdClass Object ( [id] => 63 [name] => Photo gallery [value] => ON [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 6 [alias] => Photo_gallery ) [promo] => stdClass Object ( [id] => 64 [name] => Promo [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 7 [alias] => promo ) [contains_video] => stdClass Object ( [id] => 67 [name] => Contains video [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 9 [alias] => contains_video ) [premium_content] => stdClass Object ( [id] => 68 [name] => Premium content [value] => ON [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 10 [alias] => premium_content ) [exclude_comments] => stdClass Object ( [id] => 69 [name] => Exclude comments [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 11 [alias] => exclude_comments ) [open_link_in_new_window] => stdClass Object ( [id] => 70 [name] => Open link in new window [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 12 [alias] => open_link_in_new_window ) [horizontal_crop_of_the_main_photo] => stdClass Object ( [id] => 71 [name] => Horizontal crop of the main photo [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 13 [alias] => horizontal_crop_of_the_main_photo ) [no_index] => stdClass Object ( [id] => 73 [name] => No-index [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 15 [alias] => no_index ) [no_cache] => stdClass Object ( [id] => 74 [name] => No-cache [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 16 [alias] => no_cache ) [dont_show_on_the_front_page] => stdClass Object ( [id] => 77 [name] => Don't show on the front page [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 17 [alias] => dont_show_on_the_front_page ) [related_on_bottom] => stdClass Object ( [id] => 78 [name] => Related on bottom [value] => ON [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 18 [alias] => related_on_bottom ) [live_button] => stdClass Object ( [id] => 79 [name] => Live button [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 19 [alias] => live_button ) [instant_articles] => stdClass Object ( [id] => 87 [name] => Instant articles [value] => ON [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 28 [alias] => instant_articles ) [s_preporucuje] => stdClass Object ( [id] => 91 [name] => S preporučuje [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 29 [alias] => s_preporucuje ) [s_voli] => stdClass Object ( [id] => 92 [name] => S voli [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 30 [alias] => s_voli ) [layout_with_three_photos] => stdClass Object ( [id] => 93 [name] => Layout with three photos [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 31 [alias] => layout_with_three_photos ) [gallery_in_the_article] => stdClass Object ( [id] => 94 [name] => Gallery in the article [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 32 [alias] => gallery_in_the_article ) [required_views] => stdClass Object ( [id] => 95 [name] => Required views [value] => 0 [type] => textfield [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 33 [alias] => required_views ) [fullhd_image] => stdClass Object ( [id] => 96 [name] => FullHD image [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 34 [alias] => fullhd_image ) [CitySelect] => stdClass Object ( [id] => 97 [name] => City Select [value] => (0) [type] => select [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 35 [alias] => CitySelect ) [paid_article] => stdClass Object ( [id] => 98 [name] => Paid Article [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 36 [alias] => paid_article ) ) [attachments] => Array ( ) [cleanTitle] => Harry i Meghan u panici! Obistini li se ono što svim silama pokušavaju izbjeći to bi bio neizdrživ udarac za njih; očajnički potezi su jedino što im je preostalo [num_of_authors] => 0 [author] => Joomla\CMS\User\User Object ( [isRoot:protected] => [id] => 3163 [name] => Marija Čović [username] => marija-ovi [email] => marija-ovi@sd.hr [password] => $2y$10$7PNE1DYGzR71UkBIdOWYs.DbD8zG9H.RL2TYXIfO7QsnJveJNmMim [password_clear] => [block] => 0 [sendEmail] => 0 [registerDate] => 0000-00-00 00:00:00 [lastvisitDate] => 0000-00-00 00:00:00 [activation] => [params] => [groups] => Array ( [2] => 2 ) [guest] => 0 [lastResetTime] => 0000-00-00 00:00:00 [resetCount] => 0 [requireReset] => 0 [_params:protected] => Joomla\Registry\Registry Object ( [data:protected] => stdClass Object ( ) [initialized:protected] => [separator] => . ) [_authGroups:protected] => [_authLevels:protected] => [_authActions:protected] => [_errorMsg:protected] => [userHelper:protected] => Joomla\CMS\User\UserWrapper Object ( ) [_errors:protected] => Array ( ) [otpKey] => [otep] => [link] => /autor/marija-covic-3163 [profile] => stdClass Object ( [id] => 1681 [gender] => m [description] => [image] => [url] => [group] => 1 [plugins] => ) [avatar] => https://secure.gravatar.com/avatar/eb621dfb812b621676ad954686f6535d?s=100&default=https%3A%2F%2Ff01.slobodnadalmacija.hr%2Fcomponents%2Fcom_ocm%2Fimages%2Fplaceholder%2Fuser.png ) [numOfComments] => 0 [mainImage] => https://static.slobodnadalmacija.hr/images/slike/2022/10/20/22735118.jpg [galleryCount] => 5 [hasImage] => 1 [mainImageAuthor] => Wiktor Szymanowicz/Anadolu Agency Via Afp [mainImageDesc] => [popup_gallery] => Array ( [0] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/images/slike/2022/10/20/22735118.jpg [title] => Wiktor Szymanowicz/Anadolu Agency Via Afp ) [1] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/images/slike/2022/10/20/23434323.jpg [title] => Geoff Pugh/Afp

Meghan Markle na pogrebu kraljice Elizabete II.

) [2] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/images/slike/2022/10/20/23437160.jpg [title] => David Rose/Afp

Ukoliko Harry i Meghan njegovom biografijom i dokumentarnim serijalom za Netflix dodatno razljute kralja Charlesa III., mogli bi ostati bez titula od koji profitiraju otkako su napustili kraljevsku obitelj

) [3] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/images/slike/2022/10/20/23631804.jpg [title] => Sascha Schuermann/Afp ) [4] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/images/slike/2022/10/20/23631805.jpg [title] => Oli Scarff/Afp ) ) [bgPosition] => [videoType] => allvideos [text] => {OCMSplitter}

Premda su prije gotovo tri godine, kad su okrenuli leđa britanskoj kraljevskoj obitelji, tvrdili kako odlaze i zbog potrebe i želje da zaštite svoju privatnost, u novom intervjuu za magazin "Variety" Meghan Markle je ispričala puno detalja o obiteljskom životu sa suprugom, princom Harryjem, i njihovom djecom, trogodišnjim Archiejem i jednogodišnjom Lilibet.

Meghan je pričala o tome kako izgleda njihov tipičan dan, o tome koje su Archiejeve omiljene dječje serije, a dodala je i da priprema "opaki umak bolonjeze".

No, barem intervju nije sniman u njihovom 14,5 milijuna dolara vrijednom domu u Montecitu u Kaliforniji, nego na luksuznom ranču San Ysidro gdje cijena noćenja kreće od oko 2500 dolara, a svojevremeno je ugostio i Winstona Churchilla, kao i američkog predsjednika Johna F. Kennedyja i prvu damu Jackie Kennedy.

---

image

Meghan Markle na pogrebu kraljice Elizabete II.

Geoff Pugh/Afp
---

Najraskošnija kućica na ranču, Warner Cottage, ima bazen i noćenje u njoj košta deset tisuća dolara, a nije poznato je li baš ona i vrt koji je okružuje bila pozornica za snimanje Meghaninih glamuroznih fotografija koje prate njezin najnoviji javni istup.

Ono što se pouzdano zna, a objavio je to sam "Variety", jest da je Meghan dva puta snimala intervju. Prvi je, naime, snimljen osam dana prije nego što je kraljica Elizabeta II. preminula 8. rujna i nije objavljen, nego je nakon povratka u Kaliforniju Meghan ponovno razgovarala s novinarom kako bi odala počast najdugovječnijoj britanskoj vladarici.

U intervjuu se Meghan "guši" u hvalospjevima na račun kraljice, ali nije govorila o ostalim članovima kraljevske obitelji kako bi izbjegla bilo kakvo odvlačenje pozornosti od žalovanja za Harryjevom bakom s kojom je Meghan, kako sama tvrdi, imala jako topao odnos.

---

image

Ukoliko Harry i Meghan njegovom biografijom i dokumentarnim serijalom za Netflix dodatno razljute kralja Charlesa III., mogli bi ostati bez titula od koji profitiraju otkako su napustili kraljevsku obitelj

David Rose/Afp
---

"Variety" nije išao u detalje o tome što je Meghan rekla u prvom intervjuu koji nije ugledao svjetlo dana, ali činjenica da je obavljen novi razgovor neminovno vodi prema špekulacijama je li onaj prvi bio na istom tragu kao njezina i Harryjeva prethodna "pljuvanja" po kraljevskoj obitelji.

A osim što je njezin najnoviji intervju u potpunoj suprotnosti s dosadašnjima, bez direktnih napada na kraljevsku obitelj, on predstavlja i vrhunski odrađenu samopromociju na kojoj bi Meghan pozavidjeli i brojni marketinški stručnjaci.

Meghan izgleda sjajno u skupim dizajnerskim kreacijama, ali publici napominje kako je ona samo obična mama koja uživa u burgerima i keksićima, oličenje je skromnosti, ljubaznosti, empatije, zaigranosti, s hihotanjem i izrazima lica kojima kao da imitira Juliju Roberts.

---

image
Sascha Schuermann/Afp
---

Uz sve to tvrdi kako je ljubav jedino što je bitno – partnerska ljubav, ljubav prema samome sebi, ljubav prema zajednici i obitelji. Dakle, o ljubavi prema obitelji govori žena koja vlastitog oca nije vidjela godinama, čak ni kad je nakon moždanog udara završio u bolnici, i koji još nije upoznao njezinog muža i djecu.

Da ne spominjemo da je, otkad su se upoznali, uspješno odvojila Harryja, koji je sada praktički nevidljiv, od njegove obitelji i iščupala ga iz korijenja, a ne smije se zanemariti ni činjenica da ljubav prema samome sebi kod Meghan dolazi prije ljubavi prema obitelji.

Nije samo novi intervju za "Variety", s tko zna kakvim izmjenama u odnosu na prvi, ono što su Meghan i Harry željeli promijeniti nakon smrti Elizabete II., u ovom slučaju ona je to i uspjela.

Naveliko se pisalo kako vojvoda i vojvotkinja od Sussexa, što su još uvijek njihove službene titule, žele unijeti izmjene u dokumentarnu seriju koja se o njima snimala za Netflix i trebala bi se početi prikazivati u prosincu, a Harry želi i promijeniti i dopisati svoju biografiju čiji točan datum izlaska još nije poznat.

---

image
Oli Scarff/Afp
---

Po onome što je Meghan rekla u novom intervjuu, čini se kako se ona i Harry sada pokušavaju distancirati od Netflixovog dokumentarca, pokušava uvjeriti publiku da oni zapravo nemaju kontrolu nad tim uratkom, čak da nemaju nikakve veze s njim.

A u svojoj biografiji Harry želi ublažiti stvari koje je izrekao na račun sada kralja Charlesa III. i naročito njegove supruge Camille, kao i na račun princa Williama i princeze Kate, a želi u nju uvrstiti i događanja vezana uz smrt svoje bake kraljice.

Iz svega toga stječe se dojam da su Harry i Meghan u panici zbog toga kako bi se sve izrečeno u dokumentarcu i biografiji moglo odraziti na prvenstveno Charlesov odnos prema njima.

Kralj Charles na čekanju drži odluku o tome hoće li njihova djeca, premda tehnički imaju pravo na njih, zaista dobiti titule princa i princeze, a čini se da nema namjeru donijeti tu odluku prije nego što se vidi što je u dokumentarcu i biografiji.

Ako njihov sadržaj dodatnim nanošenjem štete monarhiji i vrijeđanjem Camille razbjesni Charlesa, a to bi se lako moglo dogoditi, mogao bi odlučiti ne samo da Archie i Lilibet ne dobiju titule princa i princeze, nego i da Harryju i Meghan oduzme njihove titule i potpuno ih odsječe od kraljevske obitelji.

A za njih bi to vjerojatno bio neizdrživ udarac jer – kome će i zbog čega oni biti zanimljivi bez povezanosti s britanskom monarhijom.

Moglo bi to za njih značiti i kraj ili barem značajnu redukciju unosnih ugovora, onaj s Netflixom navodno je vrijedan sto milijuna dolara, a dosad nisu proizveli nikakav sadržaj, dok je 25 milijuna dolara vrijedan onaj sa Spotifyjem za kojeg je Meghan dosad izbacila nekoliko epizoda podcasta "Archetypes".

Netflix je zbog rezanja troškova već odbacio njezinu predloženu animiranu seriju "Pearl", što se, bez obzira na troškove, zasigurno ne bi dogodilo da su procijenili kako predloženi sadržaj ima vrijednost.

Izdavač Harryjeve biografije, Penguin Random House, navodno nije sklon novim izmjenama već završene knjige, ukoliko do toga ipak dođe, njezina objava mogla bi biti odgođena za sljedeću godinu, a možda i na dulje vrijeme bude stavljena na čekanje.

Harry je za biografiju dobio predujam od 20 milijuna dolara i ona je navodno prvi dio ugovora o tri naslova ukupne vrijednosti oko 40 milijuna dolara. Što će od svega toga Harry izgubiti ako se ugovor ne realizira, nemoguće je sada procijeniti.

No, ne treba sumnjati da su on i Meghan trenutačno između dvije vatre, s jedne strane je moguće potpuno odstranjivanje iz kraljevske obitelji bez koje su nitko i ništa, s druge mogućnost gubitka unosnih ugovora, a onda se postavlja pitanje čime će plaćati svoj luksuzni kalifornijski životni stil.

U tom bi se slučaju Meghan možda ipak morala vratiti glumačkoj karijeri, premda je u razgovoru za "Variety" kazala kako joj to nije namjera, ali je brzo dodala "nikad ne reci nikad". Pitanje je samo tko bi riskirao angažiranjem trećerazredne glumice u nekom značajnijem filmskom ili televizijskom projektu.

[jcfields] => Array ( ) [event] => stdClass Object ( [BeforeDisplay] => [AfterDisplay] => [AfterDisplayTitle] => [BeforeDisplayContent] => [AfterDisplayContent] => [OCMBeforeDisplay] => [OCMAfterDisplay] => [OCMAfterDisplayTitle] => [OCMBeforeDisplayContent] => [OCMAfterDisplayContent] =>
Wiktor Szymanowicz/Anadolu Agency Via Afp Geoff Pugh/Afp David Rose/Afp Sascha Schuermann/Afp Oli Scarff/Afp
Geoff Pugh/Afp

Meghan Markle na pogrebu kraljice Elizabete II.

David Rose/Afp

Ukoliko Harry i Meghan njegovom biografijom i dokumentarnim serijalom za Netflix dodatno razljute kralja Charlesa III., mogli bi ostati bez titula od koji profitiraju otkako su napustili kraljevsku obitelj

[OCMUserDisplay] => [OCMCommentsCounter] => [OCMCommentsBlock] => ) [image] => [imageWidth] => 600 [comments] => Array ( ) [absoluteURL] => https://slobodnadalmacija.hr/mozaik/zivot/harry-i-meghan-u-panici-obistini-li-se-ono-sto-svim-silama-pokusavaju-izbjeci-to-bi-bio-neizdrziv-udarac-za-njih-ocajnicki-potezi-su-jedino-sto-im-je-preostalo-1234196 [emailLink] => /component/mailto/?tmpl=component&template=site&link=1fdff7df59e9eefc25385adc1979c33bb97b7922 [twitterURL] => http://twitter.com/intent/tweet?text=Harry+i+Meghan+u+panici%21+Obistini+li+se+ono+%C5%A1to+svim+silama+poku%C5%A1avaju+izbje%C4%87i+to+bi+bio+neizdr%C5%BEiv+udarac+za+njih%3B+o%C4%8Dajni%C4%8Dki+potezi+su+jedino+%C5%A1to+im+je+preostalo&url=https%3A%2F%2Fslobodnadalmacija.hr%2Fmozaik%2Fzivot%2Fharry-i-meghan-u-panici-obistini-li-se-ono-sto-svim-silama-pokusavaju-izbjeci-to-bi-bio-neizdrziv-udarac-za-njih-ocajnicki-potezi-su-jedino-sto-im-je-preostalo-1234196 [socialLink] => https%3A%2F%2Fslobodnadalmacija.hr%2Fmozaik%2Fzivot%2Fharry-i-meghan-u-panici-obistini-li-se-ono-sto-svim-silama-pokusavaju-izbjeci-to-bi-bio-neizdrziv-udarac-za-njih-ocajnicki-potezi-su-jedino-sto-im-je-preostalo-1234196 )
Array ( [1] => stdClass Object ( [id] => 2 [name] => Superscript Title [value] => ŠTO ĆE ONDA? [type] => textarea [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 2 [alias] => SuperscriptTitle ) [3] => stdClass Object ( [id] => 61 [name] => Contains Infographic [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 4 [alias] => contains_infographic ) [4] => stdClass Object ( [id] => 62 [name] => Without ads [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 5 [alias] => Withoutads ) [5] => stdClass Object ( [id] => 63 [name] => Photo gallery [value] => ON [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 6 [alias] => Photo_gallery ) [6] => stdClass Object ( [id] => 64 [name] => Promo [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 7 [alias] => promo ) [8] => stdClass Object ( [id] => 67 [name] => Contains video [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 9 [alias] => contains_video ) [9] => stdClass Object ( [id] => 68 [name] => Premium content [value] => ON [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 10 [alias] => premium_content ) [10] => stdClass Object ( [id] => 69 [name] => Exclude comments [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 11 [alias] => exclude_comments ) [11] => stdClass Object ( [id] => 70 [name] => Open link in new window [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 12 [alias] => open_link_in_new_window ) [12] => stdClass Object ( [id] => 71 [name] => Horizontal crop of the main photo [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 13 [alias] => horizontal_crop_of_the_main_photo ) [13] => stdClass Object ( [id] => 73 [name] => No-index [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 15 [alias] => no_index ) [14] => stdClass Object ( [id] => 74 [name] => No-cache [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 16 [alias] => no_cache ) [15] => stdClass Object ( [id] => 77 [name] => Don't show on the front page [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 17 [alias] => dont_show_on_the_front_page ) [16] => stdClass Object ( [id] => 78 [name] => Related on bottom [value] => ON [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 18 [alias] => related_on_bottom ) [17] => stdClass Object ( [id] => 79 [name] => Live button [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 19 [alias] => live_button ) [26] => stdClass Object ( [id] => 87 [name] => Instant articles [value] => ON [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 28 [alias] => instant_articles ) [27] => stdClass Object ( [id] => 91 [name] => S preporučuje [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 29 [alias] => s_preporucuje ) [28] => stdClass Object ( [id] => 92 [name] => S voli [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 30 [alias] => s_voli ) [29] => stdClass Object ( [id] => 93 [name] => Layout with three photos [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 31 [alias] => layout_with_three_photos ) [30] => stdClass Object ( [id] => 94 [name] => Gallery in the article [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 32 [alias] => gallery_in_the_article ) [31] => stdClass Object ( [id] => 95 [name] => Required views [value] => 0 [type] => textfield [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 33 [alias] => required_views ) [32] => stdClass Object ( [id] => 96 [name] => FullHD image [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 34 [alias] => fullhd_image ) [33] => stdClass Object ( [id] => 97 [name] => City Select [value] => (0) [type] => select [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 35 [alias] => CitySelect ) [34] => stdClass Object ( [id] => 98 [name] => Paid Article [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 36 [alias] => paid_article ) )
StoryEditorOCM
ŽivotŠTO ĆE ONDA?

Harry i Meghan u panici! Obistini li se ono što svim silama pokušavaju izbjeći to bi bio neizdrživ udarac za njih; očajnički potezi su jedino što im je preostalo

Piše Marija Čović
20. listopada 2022. - 20:27

Premda su prije gotovo tri godine, kad su okrenuli leđa britanskoj kraljevskoj obitelji, tvrdili kako odlaze i zbog potrebe i želje da zaštite svoju privatnost, u novom intervjuu za magazin "Variety" Meghan Markle je ispričala puno detalja o obiteljskom životu sa suprugom, princom Harryjem, i njihovom djecom, trogodišnjim Archiejem i jednogodišnjom Lilibet.

Meghan je pričala o tome kako izgleda njihov tipičan dan, o tome koje su Archiejeve omiljene dječje serije, a dodala je i da priprema "opaki umak bolonjeze".

No, barem intervju nije sniman u njihovom 14,5 milijuna dolara vrijednom domu u Montecitu u Kaliforniji, nego na luksuznom ranču San Ysidro gdje cijena noćenja kreće od oko 2500 dolara, a svojevremeno je ugostio i Winstona Churchilla, kao i američkog predsjednika...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
14. svibanj 2024 08:58