StoryEditorOCM
Životšef sarajevskog ‘holiday inna’

Bosanski ćevapi bili su hit na manifestaciji "Biser mora"

Piše PSD.
24. ožujka 2013. - 21:20
Da nije bilo “Bisera mora”, tradicionalne gastronomske fešte koju je uz pomoć suradnika osmislio Miro Bogdanović, prvi čovjek Saveza kuhara mediteranskih i europskih regija (SKMER), velika većina kolega kuhara i susjedne nam BiH zasigurno ne bi imala nikakvu međusobnu suradnju. Štoviše, ne bi se imali mogućnosti ni upoznati.
- No, zahvaljujući “Biseru mora” i u bosanskom gastronomskom svijetu dogodile su se korjenite promjene - sa zadovoljstvom priznaje Hamid Hadžić, šef kuhinje sarajevskog visokokategornika “Holiday Inn”.

Sarajevski najbolji

Sarajevski, banjolučki ili travnički ćevap, koji je najbolji? - pitamo Sarajliju Hamida.
- Sarajevski. Nego! Svaki je dobar...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
24. studeni 2024 09:48