StoryEditorOCM
ŽivotHUMOR I TEŠKE TEME

Bobina knjiga ‘Da se ne baci‘ postala teški hit, Borasove i Milanovićeve ‘skuže‘ uletjele su ‘ka budali triska‘. A evo o čemu se tu zapravo radi

11. veljače 2021. - 19:59
Slobodanka Boba Đuderija: Optimisti smatraju da ćemo se promijeniti na bolje. Ja smatram da je ovo kao otprilike i situacija u ratu. Iz nekih će izvući ono najbolje, a iz drugih ono najgoreJoško Ponoš/Hanza Media

Splitska spisateljica Slobodanka Boba Đuderija objavila je novu knjigu koja je, i bez sajmova i književnih večeri, uspješno promovirana na Facebooku, s obzirom na njen neprikosnoven status na toj društvenoj mreži.

Brojni njeni pratitelji, od skoro tri tisuće koliko ih ima, šalju joj poruke da im se sviđa ta kombinacija teških tema i humora koji se provlači kroz cijelu knjigu, no nenadano je stigao marketing iz političkih sfera!

Nakon što je zagrebački rektor Damir Boras javnosti objasnio da se cijepio, eto, da se "cjepivo ne baci", a istom se rečenicom obranio i predsjednik RH Zoran Milanović kad je ulovljen u čašćenju u opskurnoj aferi "Slovenska ulica" – samo što je u pitanju bila trpeza – Bobina knjiga je dobila novi zalet na Facebooku.

Vicevi pljušte!

- Da, ispa...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
28. svibanj 2024 11:01