StoryEditorOCM
Životmaleni mondo

Blanka Vlašić sina je rodila na svoj 39. rođendan, a priča o tome kako je dobio ime mnoge će iznenaditi

Piše Scena SD
26. lipnja 2024. - 08:30

Belgijski novinar Ruben van Gucht, otac djeteta Blanke Vlašić, prije nekoliko je dana dospio u fokus javnosti nakon što se javio iz svoje hotelske sobe uživo u emisiju uoči utakmice Europskog prvenstva između Belgije i Rumunjske.

Mužu Blanke Vlašić live javljanje iz hotelske sobe pokvario par ženskih nogu na krevetu! Pokušao ih je skriti, ali....

Gledatelji su primijetili par ženskih nogu na krevetu iza njega, a iako ih je pokušao sakriti šalicom kave u tome nije uspio. Odmah su krenula nagađanja o njegovoj prevari, ali ni Blanka ni Ruben o tome se oglasili. 

Dvostruka svjetska prvakinja u skoku u vis sina Monda rodila je u studenom 2022. u splitskom KBC-u i to na svoj 39. rođendan. Ime Mondo na talijanskom jeziku znači ‘svijet‘, a Ruben je jednom prilikom objasnio zašto baš to ime.

image

Blanka Vlašić

Instagram

Naime, Splićanku je to ime pratilo godinama, jer je riječ ‘mondo‘ pisala na letvici koju je Blanka preskakala. Inače, radi se o proizvođaču atletske opreme.

- On je tu bio cijelo vrijeme - napisao je Ruben na društvenim mrežama kad je Blanka rodila sina. 

Blanka je u travnju ove godine talijanskom novinaru Marcu Bonettiju ispričala kako provodi dane s Mondom.

- Moj život je trenutno vrlo ‘običan‘, svakodnevan i tako mi odgovara. Nakon godina ispunjenih uzbuđenjima i stresom, volim biti u mirnoj luci. Provodim dane sa sinom i psom, družim se s prijateljima, idemo u prirodu, ponekad odradim trening za sebe… Imam par poslovnih projekata kojima se bavim i to je to. Ne nedostaje mi sport. Imam osjećaj kako sam na skakalištu rekla sve što sam imala reći. Dala sam cijelu sebe. Otrčala cijeli krug. Ne žalim ni za čim. Bilo je to predivno razdoblje na koje sam izuzetno ponosna, ali ne osvrćem se često. Previše uživam u sadašnjosti da bih razmišljala o prošlosti - kazala je Splićanka.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
26. lipanj 2024 08:46