StoryEditorOCM
ŽivotONI SU ZADOVOLJNI

Alen Bičević iznenadio priznanjem o zahvatima, ali nije jedini! Ovi slavni muškaci su išli ‘pod nož‘; iznenadit ćete se

Piše MOZAIK SD
4. lipnja 2024. - 09:23

Nakon pobjede u showu "Tvoje lice zvuči poznato", Alen Bičević je u središtu pozornosti, ne samo zbog svojih fantastičnih glasovnih mogućnosti, nego i zbog činjenice da javno priznaje da se povrgnuo plastičnim operacijama kako bi korigirao svoj izgled.

Naravno da je ta činjenica odmah pokrenula pretrage po webu jer su svi htjeli vidjeti što je to Bičević učinio od sebe nakon već zaboravljenog nastupa u showu "The Voice". Iako je u sezoni 2015. u toj natjecanju dogurao do finala, malo tko bi ga se danas sjetio kako je izgledao i kako je pjevao. I zaista, kad usporedimo fotografije, Alen Bičević se doista promijenio, sada je zadovoljniji, kaže, vjerujemo i sretniji sa samim sobom. 

image

George Clooney je šarmantniji što je stariji, ali htio je osvježenje i sredio kapke

 

Rolf Vennenbernd/Dpa Picture-alliance Via Afp

Muškarci nisu skloni plastičnim promjenama svojeg izgleda kao što je to slučaj sa ženama, ali, da se ne varamo i oni to rade, neki zaista zbog privlačnijeg izgleda, a neki slavni glumci i za potrebe glume u zahtjevnim filmskim projektima. Evo na primjer George Clooney, dobitnik dva Zlatna globusa i dva Oscara te onaj koji je dva puta proglašen za najseksipilnijeg muškarca na svijetu, imao je zahvate na kapcima. Radi svježijeg izgleda. Iz istog razloga zahvatu se podvrgnuo Alec Baldwin, ali popravio je liniju kose.

image

Tom Cruise popravljao je osmijeh

 

Daniel Leal/Afp

Tom Cruise je tijekom godina bio podvrgnut opsežnom ortodontskom tretmanu i tretmanu porculanskim ljuskicama kako bi poboljšao svoj osmijeh. Pomniji promatrači će lako zamijetiti da danas njegov osmijeh nije isti kao u vrijeme kad je snimao "Top Gun". Što se tiče ostalih zahvata kod Cruisea, o tome se samo nagađa baš kao i kod Davida Beckhama, ali primjerice Joe Jonas otvoreno je izjavio da dobiva Xeomin injekcije kako bi umanjio bore namrštenog lica i ožiljak koji ima između obrva.

image

Christian Bale morao je prepravljati zube radi filmske uloge

 

Warner Bros/Collection Christophel Via Afp

Jonas nije sam. Razne muške slavne osobe imale su ulogu u preoblikovanju ovih normi ljepote, od pjevača Robbieja Williamsa, koji je otvoreno govorio o uzimanju botoksa i dermalnih punila; TV sucu i glazbenom mogulu Simonu Cowellu, koji je također bio iskren o svojim iskustvima s kozmetičkim poboljšanjima. Još 2022. Simon Cowell je priznao da se osjeća "kao iz horor filma" nakon opsežnih punjenja lica. Rekao je za Sun: "Vidio sam svoju sliku ‘prije‘ neki dan i nisam je prepoznao kao sebe." 

image

John Stamos (kleči) radi taštine je operirao nos

AFP

Valerie Macon/Afp

Christian Bale je 2000. izjavio za Guardian da se podvrgnuo kozmetičkim zahvatima na zubima samo radi uloge u filmu "American Psycho". Čak je dodao da su mu se njegovi prirodni zubi sviđali, ali uloga je tražila žrtvu. Kolila je to žrtva bila oslikava njegova izjava: "Upozorili su me da bih mogao šuškati ako dobijem samo kapice na zube, a to bi se još moglo vidjeti u krupnom planu. Pa sam pomislio, volim svoje zube, ali nisam toliko vezan za njih da bih bio spreman uništiti cijeli fim i svoju ulogu u njemu".

image

John Stamos

 

Valerie Macon/Afp

Primjerice, američki glumac John Stamos operirao je nos iz konkretnog razloga jer, kako je govorio, kad se bvidjeo na malom ekranu sa svojim prirodnim nosom, shvatio je da mu kvari učinak. Dodao je i da je to učinio samo zbog taštine.

Kanye West je 2018. otkrio da je dvije godine prije bio na liposukciji. Rekao je za TMZ: "Imao sam plastičnu operaciju jer sam pokušavao izgledati dobro za vas. Išao sam na liposukciju jer nisam želio da me svi zovete debelim."

image

Kanye West i supruga Bianca Censori

 

Shotbynyp/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Shotbynyp/backgrid/backgrid Usa/profimedia

 

 

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
16. lipanj 2024 17:42