StoryEditorOCM
Zdravljecirkonij centar

Brojni poznati na otvaranju - Velik iskorak digitalne stomatologije u Splitu, od sada je estetska izvrsnost nadohvat ruke

Piše PR
7. lipnja 2023. - 17:00

Brojni Splićani došli su čestitati dr. med. dent. Anti i Ivanki Kovačić, dobro poznatim imenima u gradu pod Marjanom, i zajedno s njima i njihovim timom proslaviti otvaranje novoga dentalno-estetskog centra Cirkonij

Nakon dva desetljeća izvrsnog rada i povjerenja tisuća malih i velikih pacijenata, Cirkonij Centar doktora Ante i Ivanke Kovačić obilježio je važan iskorak u poslovanju otvaranjem novoga dentalno-estetskog centra u Ulici Josipa Jovića 7.

"Sjećam se kako smo prije 20 godina započeli ovu avanturu u maloj ordinaciji, okruženi samo snovima i entuzijazmom. Tada smo postavili temelje našeg rada, a strast prema struci i pacijentima vodila nas je naprijed. No ulaganje u znanje i predanost radu bili su ključni faktori na tom putu. Učili smo, stalno se educirali o najnovijim dostignućima tehnologije kako bismo ponudili najbolje rješenje svakom pacijentu. Nikada nismo prestali sanjati i vizionarski gledati prema budućnosti i zahvaljujući tome danas smo ovdje, na otvaranju najprostranije dentalne klinike na ovom području", rekao je dr. med. dent. Ante Kovačić u svom inspirativnom govoru na svečanom otvorenju, gdje je vladala poprilična gužva. Brojni pacijenti, prijatelji i partneri došli su čestitati domaćinima na iznimnom uspjehu, a među njima su bila i neka poznata lica. Bila je to večer prepuna lijepih i sretnih osmijeha, a odličnoj atmosferi pridonijela je i diva dalmatinske pisme Zorica Kondža sa svojim bezvremenskim hitovima.

Cirkonij je pionir digitalne stomatologije te u svakodnevnom radu koriste "3Shape", najprecizniji uređaj za skeniranje zuba, što omogućuje preciznost u predvidljivosti rezultata i olakšava daljnji tretman. Novi vrhunski opremljeni centar koji se prostire na oko 1000 metara četvornih omogućio im je dodatno proširenje usluga, ali i pružanje još boljeg iskustva, veću udobnost i privatnost pacijentima.

"Baš kao što cirkonij pruža stabilnost i vrhunsku estetiku, tako i mi pružamo stabilnost i ljepotu u dentalnoj skrbi našim pacijentima", pojasnio je dr. med. dent. Ante Kovačić.

Među prvima su u Dalmaciji ponudili medicinske estetske tretmane lica. Dr. med. dent. Ivanka Kovačić predano se educirala na najboljim svjetskim kongresima, posvetila se raznim edukacijama s vrhunskim stručnjacima i nositeljica je brojnih priznanja. Trud i predanost su joj se itekako isplatili jer je Cirkonij među omiljenim adresama mnogih Splićanki, ali i pacijentica iz svih krajeva države (a i pokojeg gospodina). Posebnu strast ima prema modeliranju cijelog lica filerima (full face approach), a usne njezinih pacijentica najdiskretniji su adut ljepote mnogih zanosnih dama.

"Tajna ljepote svake žene je prirodan i nenametljiv izgled. Manje je više", filozofija je kojom se vodi dr. med. dent. Ivanka Kovačić.  

Ipak, supružnici Kovačić ističu da je, unatoč najnaprednijoj tehnologiji, inovacijama i znanju kojima raspolažu, najveća vrijednost Cirkonij Centra njihov tim stručnjaka, njihovi kolege s kojima uz bok predano brinu o oralnom zdravlju i ljepoti.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
19. travanj 2024 11:22