StoryEditorOCM
Trendpekarica u duši

Kako ispeći najbolji kruh koji ste ikad jeli: kraljica ‘divljeg kvasca‘ otkrila nam je kako doskočiti nestašici i u svojoj kuhinji stvoriti - čudo

1. travnja 2020. - 16:25

Nestašica kvasca uslijed pandemije širu je javnost upoznala s pojmom divljeg kvasca i njegove najveće promotorice na ovim prostorima, a možda i šire, Slovenkom Anitom Šumer. Ta pekarica 'po srcu i duši', kako za sebe voli reći simpatična profesorica engleskog i predoviteljica s njemačkog, posljednjih tjedana vlada medijskim prostorom sa svojim 'drožijem' iz kućne radinosti i bezbrojnim savjetima za njegovo korištenje.

No ne bi se m oglo reći da joj je pažnje nedostajalo i ranije - u proteklih godinu dana Anita je prava senzacija na društvenim mrežama na kojima broji skoro sto tisuća pratitelja, a o njenim su receptima i prekrasno ispečenim kruhovima pisali Business Insider, Daily Mail, UNILAD, Buzzfeed...

- Interes je ogroman, posebno posljednjih tjedana. Imam novu...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
06. studeni 2024 00:29