StoryEditorOCM
StilLUDE ‘PLATFORMKE‘

Bruji se o ‘nenormalnim‘ natikačama Mirele Holy! Naša novinarka otkrila koliko koštaju, gdje se kupuju i tko ih još nosi

Piše Petra Klarić
10. veljače 2024. - 21:58

Mirela Holy je danas svojim ekstravagantnim outfitom plijenila poglede na zagrebačkoj špici, a posebno zanimljive bile su njene nesvakidašnje cipele. Saznali smo da se radi o "Wow White" cipelama marke Naked Wolfe, koje na njihovom web dućanu koštaju 325 eura.

image

Mirela Holy na zagrebačkoj špici

Josip Moler/Cropix

Mirela Holy poznata je po tome da voli eksperimentirati s modom, a njena subotnja kombinacija potvrđuje da se Holy ne boji nositi odjevne predmete koji ne mogu "proći" baš svima. Njene kombinacije često su prepune elemenata gotičarskog stila iz 80-ih i 90-ih godina prošlog stoljeća, najčešće nosi monokromatske odjevne komade.

image

Holy nosi model "Wow White" koji košta 325 eura

Screenshot/Naked Wolfe

Naked Wolfe inače je luksuzni brend koji proizvodi prvenstveno cipele, ali i kupaće kostime i druge modne dodatke. Imaju prepoznatljiv logo u obliku vučje glave, a njihov zaštitni znak su upravo cipele s velikom platformom.

Svoj uspjeh duguju društvenim mrežama, na kojima su eksplodirali nakon što su "platformke" ponovno došle u modu. Na Instagramu ih danas prati 1,1 milijun korisnika.

Među zvijezdama koje često možemo vidjeti u Naked Wolf komadima su Madonna, Gigi i Bella Hadid, Hailey Bieber, Vanessa Hudgens i Rosalia, a od sada i naša Mirela Holy.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
26. travanj 2024 07:41