Želite li zasladiti prosinac i sve tradicionalne proslave kojima se radujemo, dobro će vam doći recepti za fine, prhke kolačiće i kekse koje s ljubavlju priprema Mirjana Salopek Jandrić. Rođena Ogulinka već gotovo četvrt stoljeća živi u Zadru, a da je podrijetlom s kontinenta, otkrivaju nam njezine slastice, pune oraha, lješnjaka, maslaca... baš kako i treba biti kod pravih starinskih slastica.
Mirjana nam je zapela za oko na Instagramu Mimin kutak, koji je, kako nam otkriva, pokrenula tijekom pandemije, baš kao i YouTube kanal posvećen kuhanju.
– Bio je to projekt iz čiste dosade, krenula sam bojažljivo i užasno sam se bojala izrade tijesta, a sada je obožavam i baš ga uživam mijesiti. Za mene je hrana umjetnost kojoj pristupam vrlo pažljivo, uz posebnu brigu za dekoraci...
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....