StoryEditorOCM
Slanobogato i sočno

Pečena rebra dovedena do savršenstva: po Anjinom su receptu tako mekana da meso otpada s kostiju, a šug je nevjerojatan

Piše Spiza SD
12. studenog 2023. - 12:57

Temperature i vremenske prilike konačno su u skladu s dobom godine, što znači da ovog vikenda kuhamo pravu, dobru, okrepljujuću spizu. Nadamo se da i vi slično razmišljate jer smo vam nabavili recept za čistu peticu. Dala nam ga je Anja Maršić, koju guštamo pratiti na izvrsnom Instagramu Hungry Anja. Kako sama priznaje, ovo je jedan od njenih najpopularnijih recepata ove godine, barem prema IG algoritmu, a čim ga proučite bit će vam jasno zašto je tako. Ma, zapravo, dovoljno vam je vidjeti fotografiju, zar ne?

Recept je za sporo pečena rebarca (ono što se u engleskom govornom području  naziva short ribs), a rezultat je vrlo nježna junetina, meka toliko da otpada s kostiju, u bogatom umaku od crnog vina! Ono što nam se osobito sviđa kod Anjinog r...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
13. studeni 2024 06:14