StoryEditorOCM
SlanoSVE JE OTKRILA

Imamo recept za najbolji crni rižot ikad! Oduševio je i Đanija Stipaničeva: Suzana Mušan šapnula nam je tajni sastojak

Piše SD SPIZA/Lenka Gospodnetić
25. kolovoza 2023. - 13:54

Neobična konoba obična imena - "Pod maslinom" u Opuzenu - tijekom desetak godina rada prometnula se u važan gastro-adut krajnjeg hrvatskog juga, mjesto gdje po razumnim cijenama možete jesti jela kakva se ne pripremaju nigdje. Priču o konobi i njezinoj zanimljivoj "gazdarici", dugogodišnjoj nagrađenoj hrvatskoj glumici Suzani Mušan već ste imali priliku čitati u Slobodnoj, a u ovom tekstu donosimo dvije tajne iz njezine "najmanje kužinice na svijetu" - tajne koje je s nama velikodušno podijelila.

Riječ je o dva recepta: jedan je za "Lignje iz inata" koje je pripremila društvu klapskih pjevača koji su u neki sitni sat tražili notornu lignju prženu na kolutiće - a ona ih je iznenadila delicijom koja je jelo iz fast-fooda...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
04. studeni 2024 23:55