Dobro pripremljena krumpir salata može biti prilog dostojan najfinijeg glavnog jela, no s tim se planom slobodno pozdravite ako niste sigurni kako treba skuhati krumpir. Kad se soli voda i stavlja li se krumpir u vrelu ili hladnu vodu, pitanja su koja i kod mnogih izazivaju nedoumice. Naravno, krumpir će se skuhati kako god ga stavili kuhati, no ako vam tehnika nije na visini, neće biti ni krajnji rezultat - nepravilnim kuhanjem riskirate završiti s nejednako skuhanim krumpirom ili s krumpirima koji su izvana kašasti, a iznutra sirovi.
Držite se stoga ovih provjerenih pravila i rezultat vas neće razočarati.
Ponajprije, nipošto ne ubacujte krumpire ukipuću vodu, stavite ih u hladnu. Najveći problem kod stavljanja krumpira u kipuću vodu je neravnomjerno kuhanje zbog čega je vanjski ...
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....