Mnoga se jela mogu pripremiti na brži i sporiji način, pa tako i njoki. Donosimo vam recept za poznato talijansko jelo s njokima, njoke na sorentinski, u kojem je zabilježeno ne samo kako napraviti ukusni umak od rajčice u kojem se poslužuju nego i kako napraviti njoke.
A vi zatim radite kako vam je draže: hoćete li napraviti svoje njokiće ili ćete koristiti kupovne, apsolutno je na vama, ali naglasit ćemo očigledno a to je da će vam obrok biti daleko ukusniji ako se malo potrudite pa napravite domaće. No, u nedostatku vremena sasvim je jasno za što ćete se odlučiti...
Prema savjetima koje smo pronašli, da bi vam njoki ispali savršeno trebat ćete odabrati crveni krumpir jer takav će upiti manje brašna pa će njoki biti manje žilavi, a što se pak brašna tiče, najbolji ćete u...
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....