StoryEditorOCM
Pričemagični začin

Ovaj splitski restoran niže priznanja, a evo što vlasnik kaže o spizi, ribi, poslovanju i privlačenju ozbiljnih gostiju

14. veljače 2024. - 13:40

Zlatna Michelinova plaketa samo je još jedno u nizu priznanja koje je dobio splitski restoran Zrno Soli, a nama je poslužila kao povod za posjet i ćakulicu s vlasnikom Ivom Vrdoljakom. 

Restoran koji uskoro slavi trinaesti rođendan zatekli smo, nakon preuređenja, u novom ruhu, a Vrdoljak nam je s ponosom sve pokazao te najavio kako će restoran pravi novi sjaj doživjeti ovog proljeća. 

Dok smo se mi tako muvali, namještali i pripremali, uživajući usput u pogledu na Rivu, našem je sugovorniku svako malo zvonio mobitel. Tražilo se, zamislite to u kontekstu opustjelih splitskih ulica i zatvorenih restorana, mjesto više za tu večer pa smo našeg sugovornika u šali zapitali koliko je Zrnu Soli uopće važno još jedno priznanje ove vrste.

- Zadovo...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
01. studeni 2024 13:09