StoryEditorOCM
Pričeobožavana delicija

Kako savršeno ispeći janje na ražnju: imamo detaljne upute meštra za dalmatinsku spizu, evo što jamči najbolji rezultat

Piše Tea Sumić Miletić
16. lipnja 2024. - 16:56

U Dalmaciji nema prave, velike fešte ako se ne "zavrti" janje. Ovo vrijedi i za mnoge druge krajeve Hrvatske, svakako i regije pa i šire, a kad je riječ o tehnikama i vještinama pripreme janjetine na ražnju ili špici, lako se posvađati jer svatko vjeruje da je njegova najbolja.

Upustite li se u avanturu pečenja janjeta na ovaj drevni način, neka vam se nađe pri ruci i koji naš savjet, a pripremili smo vam i detaljne upute i recept pravog stručnjaka za dalmatinsku spizu i brojne njene starinske, ali još uvijek jako popularne, specijelitete.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
06. studeni 2024 21:12