StoryEditorOCM
PričeKOJA JE NAJBOLJA

Kako napraviti dobru kobasicu? Konavoski proizvođač otkriva: ‘Ima jedan tajni dodatak, a muči nas manjak bure...‘

Piše Bruno Lucić
1. veljače 2024. - 18:24

Tko to zimi, posebno kad vanka dere bura i kad se živa u termometru spusti blizu nule pa i ispod, uživanje u toplom domu ne voli nadopuniti dobro začinjenom, ukusnom kobasicom?! Plus, ako je tu ugodno društvo, dobra kapljica, neki fini sir - čisti hedonizam!

A koja je to kobasica najbolja? Upravo će svoje gastronomske vještine u pravljenju kobasice uskoro odmjeriti proizvođači kobasica krajnjeg hrvatskog juga. Naime, u organizaciji Agroturizma Konavle i ove se godine od 15. do 18. veljače održavaju "Gusti od kobasica". Prošlogodišnji pobjednik Vlaho Đivanović, dobro poznaje način na koji Konavljani čine svoje kobasice.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
21. studeni 2024 10:19