StoryEditor
Showbiz'POSVETA ŽENSTVENOSTI'

Svi su se gurali da bi vidjeli ovih 27 haljina: večer velikog uspjeha talentiranih Splićana, pažnju su plijenile i dvije Jelene: Veljača u smjeloj, Rozga u crvenoj kreaciji

Piše M.K.
28. listopada 2019. - 23:40

U zagrebačkom Muzeju za umjetnost i obrt večeras je vladala velika gužva, svi uzvanici su željeli što pomnije "skenirati" 27 predivnih haljina, čijom izložbom su na sjajan način dvojica talentiranih Splićana, Nikica Ivančević i Vjeko Franetović, proslavili 15 uspješnih godina na hrvatskoj modnoj sceni.

Izložbi je prethodila i hvaljena modna revija održana prije dva tjedna u istom prostoru, u kojemu će Nikicine i Vjekine kreacije zainteresirana publika moći razgledati sve do 17. studenog.

Iako izložba "Posveta ženstvenosti", kako kažu kreatori, nije zamišljena kao retrospektivna, izložene haljine ipak daju uzbudljiv i zanimljiv uvid u stvaralaštvo dvojca koji se etablirao pod imenom eNVy room.

Naziv izložbe nije slučajan, jer ženstvenost je utkana u svaki šav odabranih modela vjenčanica, komada prikazanih na modnim događajima, a izloženo je, primjerice, i haljina koju je na koncertu u Lisinskom nosila Nina Badrić ili one u kojoj je na Euroviziji u Lisabonu nastupila Franka Batelić.

Događaj je, očekivano, okupio jako puno poznatih lica, stigli su Tatjana Jurić, Anita Dujić, Kristina Krepela, Bojana Gregorić Vejzovići mnogi drugi, a posebno uočene bile su dvije Jelene.

Jelena Veljača odlučila se za smjeliju varijantu crnog kombinezona, dok je Jelena Rozga dominirala u crvenom.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?

Izdvojeno

18. siječanj 2021 18:16