StoryEditor
Showbiz‘TVOJE LICE‘

Sprema nam se veliko finale; što mislite tko će pobijediti; Maja, Saša, Damir ili Mario?

13. lipnja 2021. - 19:30

Nakon sedam uzbudljivih tjedana ispunjenih glazbeno-scenskim spektaklima, došlo je vrijeme da se natjecatelji suoče u finalu hit showa ''Tvoje lice zvuči poznato'' koje će gledatelji imati priliku pogledati ove nedjelje.

Najjači vokalno-glumački talenti u All stars sezoni showa su Saša Lozar, Damir Kedžo, Maja Bajamić i Mario Petreković koji će se u nedjelju boriti za prestižnu titulu kralja ili kraljice transformacije, odnosno pobjednika sedme sezone.

Svi bodovi koje su natjecatelji prikupili u emisijama pretvaraju se u startne bodove. Saša Lozar kreće sa startnih sedam bodova, Damir sa šest, Maja s pet, a Mario s četiri boda. Njima će se nakon finalnog nastupa u osmoj emisiji pribrojiti ocjene žirija i ostalih natjecatelja.

Finale će u nedjelju otvoriti kralj improvizacije Mario Petreković, kao Will Smith u ulozi dobrog duha iz ''Aladina''.
– Naplesao sam se kao nikad. Ovo je putovanje bilo dosta lingvistički edukativno – riječi su kojima se Mario osvrnuo na nastupe u sedmoj sezoni showa.

Megauloga odlične vokalistice i višestruke dobitnice Grammyja, Christine Aguilare, pripala je energičnoj Maji Bajamić.
– Nekako se skupilo sve to u meni, negodovanje na uloge, rubnih energija i muških i ženskih, ali posljednji nastup je zaokružio taj nastup u veliko slavlje – kazala je Maja.

U liku pop-ikone Justina Timberlakea pod svjetla pozornice doći će finalist Damir Kedžo.
– Sve mi je bilo super. Bila mi je super Vesna Zmijanac, prvi put sam se bavio "narodnim pjevanjem" – osvrnuo se na svoje nastupe sezone.

– Što je točka kompleksnija, to je više volim i volim raditi na njoj jer nemam vremena eskivirati. Jednostavno te ubaci i moraš pjevati i plesati. Čim ti stojiš, automatski ima mjesta da sam nešto iskoreografiraš, tako da više volim kad ima jako puno posla –rekao je Damir. Ova sezona mu je bila beskrajna zabava, te je guštao kao, kako kaže ''praščić u blatu''.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
04. kolovoz 2021 22:09