StoryEditor
ShowbizBLIŽI SE KRAJ

Sad je i službeno! Odlaskom Nare gasi se ‘Ambasadorova kći‘: zbog loše gledanosti prekida se snimanje serije koja je zaludila i Hrvate

Piše M.P.
6. travnja 2021. - 22:58

Ono o čemu su turski mediji već neko vrijeme nagađali sad je i službeno! Turska serija "Ambasadorova kći" prestaje sa snimanjem zbog loše gledanosti, a posljednja 52. epizoda bit će prikazana 10. svibnja ove godine.

U Turskoj je upravo emitirana 47. epizoda, a producenti tvrde kako će prikazati sve što su namjeravali i tako zaokružiti cijelu priču. Ipak, gledatelji im ne vjeruju jer je seriji naglo počela opadati gledanost nakon što je iz nje otišla glavna glumica Neslihan Atagul koja je tumačila Nare.

Napori scenarista nisu polučili uspjeh jer nova priča nije donijela očekivane rezultate gledanosti te je iz tjedna u tjedan sve više opadala.

- Ništa drugo se nije ni moglo očekivati. Nijedna serija me nije razočarala kao ova. Najpametnije im je da što prije završe sa svime. Serija više nema veze s "Ambasadorovom kćeri", niti je ambasador više ambasador, niti ima kćer..., pisali su fanovi serije.

Iako su gledatelji cijelo vrijeme tražili povratak Nare, čak se i nagađalo da bi se to moglo dogoditi, glumica Neslihan Atagul ta je nagađanja odbacila i rekla da je trenutno posvećena novom projektu. Njezin iznenadan odlazak iz serije šokirao je sve gledatelje. Zamijenila ju je kolegica Tuba Buyukustun za koju su scenaristi napravili novi lik.

Iako je na društvenim mrežama Neslihan kao razlog odlaska navela zdravstvene probleme nakon što se na setu onesvijestila, mediji u Turskoj pišu da to nije bila istina. Sve je krenulo nakon što je osvanula na naslovnici magazina Hola kojem je dala intervju uoči prikazivanja "Ambasadorove kćeri" u Španjolskoj. Nasmiješena i dobrog raspoloženja odradila je snimanje što je turskim medijima koji glumicu prate u stopu bilo dovoljno da zaključe kako o svojoj navodnoj bolesti laže jer - puca od zdravlja. Pisali su kako bi trebala prestati lagati i da je seriju napustila isključivo zbog supruga, glumca Kadira Dogula, kako bi spasila brak koji im je već neko vrijeme bio u krizi.

Kad je u siječnju otišla iz serije na Instagramu je napisala:

- Došlo je vrijeme da se pozdravim sa svojom dragom Nare, ženom koju sam snažno osjećala dok sam bila u njenom tijelu. Htjela sam da bude drugačije, ali moje tijelo jednostavno više nije uspjelo izdržati i sada mi treba odmor. Pozdravljam cijelu ekipu serije, hvala mojim prijateljima i obožavateljima, uvijek mi pružate ogromnu podršku. Nadam se da ćemo se uskoro gledati u nekom novom projektu.

Glumica je jednog dana na setu pala u nesvijest i završila u bolnici, gdje joj je navodno dijagnosticiran sindrom propusnog crijeva, bolest uslijed koje štetne tvari poput bakterija, virusa, toksina i gljivica ulaze u krvotok vrlo lako, a posljedice mogu biti i kobne. Dugo se nagađalo što je uzrok odlaska, neki su mediji išli toliko daleko i pisali da je Neslihan ovisna o drogama.

Lik Nare odlazi iz "Ambasadorove kćeri" u 36. epizodi tako što Sandžaru ostavlja oproštajno pismo što će gledatelji u Hrvatskoj tek imati prilike vidjeti.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
26. srpanj 2021 23:52