StoryEditor
Showbiznije mu lako

Robbie Williams ne uspijeva prodati svoju luksuznu vilu, ali odbija sniziti cijenu: imanje ima vlastito nogometno igralište, kuću za poslugu, čak i hangar za helikoptere

Piše M.P.
10. siječnja 2022. - 23:55

Britanski pjevač Robbie Williams navodno se bori s prodajom svoje luksuzne vile vrijedne 7 milijuna funti u Wiltshireu, ali odbija sniziti cijenu, prenosi The Sun.

Svoju je seosku vilu sa sedam spavaćih soba na tržište stavio u rujnu prošle godine - ali je još nije prodao, unatoč velikom interesu za nekretninu.

Rečeno je da su agenti za nekretnine sugerirali da bi nekretnina trebala biti na tržištu za 6,75 milijuna funti, ali pjevač odbija odustati.

- Stvarno je zadivljujuće, ali jednostavno se ne nudi. Cijena je možda previsoka za trenutnu klimu kupaca. Na mreži, kuća je tako dobro, svi klikaju na nju i žele pogledati okolo, ali realnost je takva da je tu već šest mjeseci - rekao je izvor britanskog tabloida.

Robbie i njegova supruga Ayda Field vilu su kupili za svoju rastuću obitelj 2009. godine, a u prodaji posreduje agent za nekretnine Knight Frank.

Kuća se nalazi na prostranom imanju te ima vlastito nogometno igralište, teniski teren pa čak i hangar za helikoptere. Tu je i dodatna vikendica za goste, kao i dva odvojena stana za članove osoblja, uključujući dadilju ili čistaču.

Dom - koji se zove Compton Bassett House - ima spa centar za slobodno vrijeme s teretanom, unutarnjim bazenom, hidromasažnom kadom i saunom.

- Kuća Compton Bassett bila je savršen bijeg za našu obitelj. Tu smo se Ayda i ja istinski zaljubili i ukorijenili kao par. Od tada smo primili četvero prekrasne djece u ugodne sobe vile gdje smo dijelili mnogo smijeha i radosti - rekao je prošle godine Robbie Williams te s javnosti podijelio nekoliko slikovitih uspomena s imanja.

Zaključio je kako kuća ipak zaslužuje "mnogo više smijeha i radosti unutar svojih prekrasnih zidova". 

Obitelj želi svoju vilu u Švicarskoj vrijednu 24 milijuna funti učiniti glavnim domom nakon što se tamo preselila tijekom pandemije, piše The Sun.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
19. svibanj 2022 05:46