StoryEditor
ShowbizJESENSKA SHEMA

Popodne starta ‘Kod nas doma‘. Pogledajte kako je Barbara Kolar izgledala u prvoj sezoni, a kako danas...

Piše A. Mt
21. rujna 2020. - 15:08
Renato BRANĐOLICA/HRTRenato Branđolica/HRT

Premda su mnogi od nas još u "filmu" ljeta, jer teško je upasti u jesenski mod dok te grije tridesetak stupnjeva, jesen je neupitno stigla, a podsjetnik na nju su i brojne nove emisije koje su počele ili će početi za koji dan.

Jedna od njih je i "Kod nas doma" koja danas popodne starta na prvom programu HRT-a. Riječ je o četvrtoj sezoni mozaične emisije, koja će se i ove godine prikazivati po dobroj-staroj ustaljenoj formuli – za svakog ponešto.

Riječ je o emisiji u kojoj glavnu riječ vode tri iskusne i po mnogima ponajbolje HRTV-ove voditeljice – Barbara Kolar, Iva Šulentić i Uršula Tolj.

One su tu da svako popodne od ponedjeljka do petka učine što opuštenijim i zabavnijim. Do sada su uspijevale, pa im vjerojatno ni u ovoj sezoni neće manjkati poklonika.... Moda, film, hobi, dizajn, suvremena psihologija, seks... samo je dio tema koje će se servirati u ovom magazinu.

Čast da otvori prvu sezonu pripala je Barbari Kolar, koja je od 2017., kada je emisija krenula, doživjela potpunu transformaciju, te mnogima postala nadahnuće u borbi protiv viška kilograma.

image
Sandro NJAVRO/HRT


U emisiji će danas gostovati legendarna Tereza Kesovija, koja je i u 83. godini vitalna i aktivna te će ​promovirati novi spot.

Poznati kuhar Marin Medak radi burgere i otkriva tajne dobre recepture, a doznat ćemo i novitete iz svijeta filma...

U kuhinju Morane Zibar i Ksenije Erker ulazi se u utorak, a nakon dobre okrjepe na redu je seks, preciznije teme iz tog područja. Seksualna terapeutkinja gledateljima odgovara na "škakljiva" seksualna i partnerska pitanja.

Srijedom će se pripremati prirodna kozmetika, učiti o ljekovitim biljkama, a bit će tu i savjeta na temu kako starim, odbačenim stvarima udahnuti nov život.

Jezična i financijska pismenost, ali i bolje roditeljstvo, također će biti u fokusu interesa.

Četvrtkom je tema zdravlje. Nastojat će se gledatelje podučiti kako loše navike mijenjati dobrima, govorit će se o kućnim ljubimcima...

Petkom u glazbeni talk-show stižu brojni gosti, a u vikend se uplovljava svirkama uživo.

Spomenimo da je urednica ovog projekta Maja Tokić. 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?

Izdvojeno

29. rujan 2020 19:08