StoryEditor
Showbiznije željna medija

Ona je najmisterioznija cura nogometaša, Mandžukićevu Ivanu nije briga za slavu, svjetla reflektora i naslovnice. S njim je više od 14 godina

Piše Gloria
18. siječnja 2021. - 21:38
Duje Klarić/arhiva/Cropix

Ivana Mikulić s Mandžukićem je u vezi nešto manje od 15 godina. S njim je otkako je krenuo graditi maestralnu nogometnu karijeru, iako je sav glamur svijeta WAG-sica nimalo ne zanima.

Talijani su s velikim oduševljenjem dočekali našeg nogometaša Marija Mandžukića. Naime, Mandžukić je stigao u Milano, gdje će nastaviti karijeru u nogometnu klubu Milan.

Liječnički pregledi prošli su sjajno pa je Mandžukić potpisao ugovor vrijedan 1,8 milijuna eura do kraja sezone, uz opciju produljenja na još jednu cijelu sezonu za 3,6 milijuna eura.

Tamošnji novinari posvetili su sportske stranice Mandžukićevom dolasku, prisjetili su se njegovog staža u Juventusu, a ocjenjuju da će isto napraviti i u Milanu.

"Mandžukić je savršen Hrvat. Radan, pošten i ponizan čovjek koji je u karijeri učinio puno toga za uspjeh", napisali su iz Gazzette dello Sport. Konstatirali su i da našeg nekadašnjeg reprezentativca nema previše u medijima - no i da uživa veliko i zasluženo poštovanje.

Djevojka je to koja već dugi niz godina stoji iza Marija, putuje s njim i mijenja adrese svjetskih nogometnih metropola. No, sve to nije je učinilo željnom medija. Samozatajnija je no ijedna druga WAG-sica na svijetu, definitivno je najrjeđe fotografirana 'supruga ili partnerica nogometaša', piše Gloria.

Društvene mreže Ivana nema, ne fotografira se u skupim automobilima, na luksuznim putovanjima niti destinacijama.

Djevojka iz Strizivojne s nogometašem je u ljubavi dugi niz godina, i navodno je riječ o skromnoj i pristojnoj djevojci. Tako su je opisivali njezini sumještani u jeku popularnosti Vatrenih tijekom SP-a 2018.

Na javnim događanjima se Ivana ne pojavljuje, a Mario njezinu samozatajnost iznimno poštuje i cijeni. Kako i ne bi kada je pronašao ženu koja s lakoćom ponosi sve turbulencije njegove velike karijere, a pritom i dalje stoji čvrsto s nogama na zemlji. I uz nju se Mandžukić najbolje osjeća.

'Najbolje se osjećam kod kuće s obitelji i djevojkom. Nećete me često vidjeti u gradu. U privatnom sam životu dosadan, ne sebi, ali možda drugima', rekao je svojedobno za njemački Bild. Dao je tako do znanja da zapravo s Ivanom dijeli vrijednosti samozatajnosti i očuvanja intime. No, preveliki talent neizbježno ga je morao učiniti svjetski slavnim imenom, jednim od najvećih nogometnih imena današnjice.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
20. lipanj 2021 13:40