StoryEditor
ShowbizPropustile dodjelu

Obje voditeljice Emmyja pozitivne na Covid-19, Giuliana Rančić otkrila: Moj suprug i sin također imaju koronavirus, snalazimo se

Piše PSD.
21. rujna 2020. - 09:26
Valerie Macon/AFP

Giuliana Rančić (46) objavila je da je pozitivna na koronavirus i da neće prisustovati dodjeli prestižne nagrade Emmy, koja se održala sinoć, piše Daily Mail.

Poznata američka voditeljica, udana za poduzetnika hrvatskih korijena, Billa Rančića (49) koji je pobijedio u jednoj od sezona Trumpovog "Pripravnika", na Instagramu je otkrila kako je cijela obitelj pozitivna na Covid-19.

"Već 20 godina radim kao voditeljica i nikada nisam propustila nijednu dodjelu nagrada, ali ova godina je drugačija", kazala je Rančić. Testirala se nakon što je E!, medijska kuća za koju radi, inzistirala da se svi zaposlenici testiraju prije nego što prisustvuju dodjeli najprestižnijih nagrada na malim ekranima.

"Iako nisam željela to čuti, sada sam zahvalna što se otkrilo da sam pozitivna prije nego sam putovala i izložila opasnosti druge ljude", priznala je.

Rekla je i kako su ona, 8-godišnji sinčić i suprug, "dobro što se tiče zdravlja", ali da paze jedni na druge. 

Daily Mail javlja i kako je druga nesuđena voditeljica sinoćnjih Emmy nagrada, glumica Vivica A. Fox (56), također pozitivna na koronavirus. Rančić i Fox trebale su zajedno voditi dodjelu.

"Užasno mi je žao što ne mogu biti sa svojom E! obitelji večeras. Nažalost, pozitivna sam na koronavirus, pa sam u kućnoj samoizolaciji", kazala je Fox.

Dodala je kako je u ovim nesigurnim vremenima vrlo važno poštivati upute nadležnih i čuvati jedni druge. Dodjelu su vodili Nina Parker i Brad Goreski, a obje su im zaražene voditeljice poželjele svu sreću.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?

Izdvojeno

24. listopad 2020 22:32