StoryEditor
ShowbizZVIJEZDA HRT-a

Voditeljica Doris Pinčić na vjenčanju Jelene Veljače snimljena sa zgodnim muškarcem: je li to nova ljubav ili prijatelj? Evo što smo saznali...

Piše M.P.
13. lipnja 2021. - 20:02

Na jučerašnjem vjenčanju Jelene Veljače bila je i voditeljica emisije 'Dobro jutro, Hrvatska' Doris Pinčić. Njih dvije znaju se još od 2011. godine kad je Doris bila glavna protagonistica Veljačine serije 'Larin izbor' koja joj je otvorila vrata medijskog svijeta.

U međuvremenu je Doris zabilježila par izleta u glumačke vode, no više se odlučila posvetiti voditeljskim angažmanima, pa je tako uz posao na Narodnom radiju vodila niz gledanih projekata na RTL-u, da bi se početkom prošle godine honorarno zaposlila na HRT-u i postala jedno od zaštitnih lica javne televizije.

Paraleno s njezinim poslovnim angažmanima novinske stupce sve ove godine puni i detaljima iz privatnog života stoga nimalo ne iznenađuje što je na vjenčanju Jelene Veljače ukrala pažnju uzvanika. Tim više jer je dio vremena provodila u društvu markantnog, crnokosog muškarca.

image
Doris Pinčić i Jan Štedul na vjenčanju Jelene Veljače.
Instagram

Njihove zajedničke fotografije na svom je Instagram storiju objavila i Veljača, a mnogi su se zapitali tko je tajanstveni muškarac u društvu Doris Pinčić, koja se nakon rastave od glazbenika Borisa Rogoznice, u javnosti nikad nije pojavljivala u muškom društvu.

Nije trebalo puno proći, a da po raznim internetskim forumima ne krenu šuškanja kako je voditeljica pronašla novu ljubav. No, moguće je i da se radi samo o poslovnom partneru od Doris.

image
Jan Štedul (slijeva) snimljen 2008. na setu showa 'Farma'.
 
Neja Markicevic/Cropix

Naime, Jan Štedul, s kojim je sjedila za istim stolom na vjenčanju, dugogodišnji je televizijski producent. Na Novoj TV i RTL-u producirao je gledane showove poput 'Farme' i 'Big Brothera', a u posljednje vrijeme surađuje i s Pinčić na njezinim audio vizualnim projektima, koje Zadranka proizvodi u sklopu svoje tvrtke DPR.

image
Ivana Paradžiković i Jan Štedul imaju sina Huga.
Damir Krajac/Cropix

Doris Pinčić i Boris Rogoznica u lipnju prošle godine potvrdili su informacije o razvodu. Na Instagramu su se oboje oglasili s istom porukom. Objasnili su i otkrili da već neko vrijeme nisu u braku, no i da su ostali u prijateljskim odnosima.

image
Boris Rogoznica s Doris ima dvoje djece.
Niksa Stipanicev/Cropix

- U prvom trenutku nismo htjeli komentirati uopće, jer stvarno mislimo da ima puno važnijih stvari o kojima bi se u Hrvatskoj trebalo pisati i pričali, ali ajde... Iako već neko vrijeme nismo životni partneri, i dalje smo prijatelji i roditelji savršene djece koju smo zajedno stvorili. Više ništa nemamo za reći o tome, niti se tiče ikog osim naše obitelji. Molimo sve da to poštuju, hvala svima na razumijevanju, objavila je tada na društvenoj mreži Doris.

item - id = 1105485
related id = 0 -> 1153280
related id = 1 -> 1153169
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
22. prosinac 2021 00:56