StoryEditor
ShowbizNakon Vrsaljka

Nevolje u braku? Snimka na društvenim mrežama potaknula šuškanja o problemima Franke i Ćorluke, nogometaš ‘uhvaćen‘ bez prstena

Piše PSD
4. listopada 2021. - 14:23

Jedan od poznatijih domaćih parova, bivši nogometaš Vedran Ćorluka i pjevačica Franka Batelić, ne prestaju zanimati domaću javnost. Aktualna tema je njihov brak, a mnogi su primijetili da je 35-godišnji Ćorluka u nedavnom provodu viđen bez vjenčanog prstena, piše Jutarnji.

'Razotkrio' ga je video koji je objavljen na društvenim mrežama, a na kojemu nogometaš ne nosi vjenčani prsten, koji je do sada uvijek nosio. Mnogi se pitaju postoje li određeni problemi u braku ili je Vedran Ćorluka samo zaboravan?

Pjevačica Franka Batelić svoj prsten i dalje nosi, no njihovim obožavateljima sumnjivo je i to što već mjesecima nisu objavili nijednu zajedničku fotografiju, a Vedran je čak izbrisao profil na Instagramu. Također ih je ovaj potez podsjetio na Ćorlukinog kolegu iz reprezentacije Šimu Vrsaljka, koji je također nedavno viđen bez vjenčanog prstena na ruci, a koji je obrisao sve fotografije sa svojom suprugom Mateom.

Vedran i Franka vjenčali su se 2018. godine u Istri nakon šest godina veze, a 2020. godine dobili su sinčića Viktora.

item - id = 1132262
related id = 0 -> 1143241
related id = 1 -> 1138712
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
30. studeni 2021 16:48