StoryEditorOCM
ShowbizMLADE UZDANICE

‘Na Alci me naglasak odao! Onda krene, pa čekaj mala, oklen si ti... Nisam mogla ni zamisliti da ću toliko ponosno govoriti: iz Sinja!‘: Petra Buljan o vatrenom krštenju na Novoj TV

1. ožujka 2021. - 10:01
Petra Buljan: Jako sam bliska s mamom, primijeti ono što nitko drugi nije, imam li loš dan, muči li me nešto i jesam li tužna. Ništa joj ne promakne...Marko Todorov/Cropix

Jedna je iz Iloka, a druga iz Sinja. Matea Ćorić (29) i Petra Buljan (26) nove su mlade uzdanice Nove TV i najgledanijeg informativnog programa u zemlji.

Ljubav prema pisanju i izvještavanju u njima je prisutna još od malih nogu i kao da su već tada znale da će jednog dana biti novinarke i raditi posao iza kojeg stoji itekako puno truda, odricanja, prekovremenih sati i neprospavanih noći.

Matea, vi imate manji staž na Novoj TV od Petre, došli ste 2019. Po čemu najviše pamtite te dvije godine koliko ste tamo?

- Na Novu TV stigla sam u poprilično intenzivnom razdoblju kampanje i predsjedničkih izbora. Nakon toga došla je pandemija pa potres. Izazovno i zahtjevno razdoblje, posebno za mene kao mladu novinarku.

Najviše ću zasigurno pamtiti po koronavirusu koji je promijenio naš na...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
25. travanj 2024 02:18