StoryEditor
Showbizs pogledom na Novi Beograd

Lepa Brena u novi stan od pola milijuna eura ulaže bogatstvo: interijer će biti uređen po feng shuiju

Piše PSD
8. svibnja 2021. - 20:16
Tomislav Kristo/Cropix

Pjevačica Lepa Brena i nekadašnji tenisač Boba Živojinović prošle godine kupili su veći dio kata u kuli koja se gradi u luksuznom naselju u Novom Beogradu - piše Nova.rs.

Kako navode srpski mediji, s  obzirom na to da se njihov stariji sin Stefan Živojinović odvojio od njih i otišao u svoj stan, kao i Bobin sin iz prvog braka Filip Živojinović, koji se skućio sa suprugom Aleksandrom Prijović, poznati bračni par odlučio je prodati vilu na Bežanijskoj Kosi i promijeniti adresu stanovanja. Međutim, za sada su odustali od prodaje, a u međuvremenu su kupili skupocjenu nekretninu od pola milijuna eura koja još uvijek nije do kraja uređena.

Brena i Boba, kada borave u Beogradu, do tri puta tjedno nadgledaju kako idu radovi i dokle je sve stiglo. Konstantno su na vezi s majstorima i arhitektima jer žele da sve bude bez greške.

Prema saznanjima medija u Srbiji, Brena je u opremanje stana odvojila skoro čitavo bogatstvo, a najvjerojatnije će interijer biti uređen po feng shuiju.

„Po savjetima stručnjaka, dekoratera i arhitekata, pjevačica namjerava novi dom opremiti na najboljoj mogućoj razini. Iz svoje 'karingtonke' prebaciti će samo najneophodnije stvari, ali i drage uspomene -  medalje, nagrade, predmete… Ona želi da sve bude novo i kvalitetno, pa samim tim da se osjeća mirno i spokojno. Sve prostorije biti će obojane u „jin“ boje, odnosno u crnu, plavu, ljubičastu i bijelu. Te nijanse pomažu u kreiranju mirnog ambijenta. Također, one osvježavaju um i tijelo“, otkriva izvor za Novu.rs, te nastavlja:

Inače, Brena i Boba planiraju jedan dio nekretnine urediti samo za najmlađeg sina Viktora, koji će tako također imati svoj komfor i udobnost. Viktor je inače više puta viđen u novoj zgradi s majstorima, čak je i na svoj Instagram profil objavljivao fotografije s tog mjesta, odakle se pruža pogled na cijeli Novi Beograd.

Srpski mediji pokušali su stupiti u kontakt s Brenom i Bobom koji su trenutno u Dubaiju, pa očigledno imaju ljepše i važnije stvari nego gledati u mobitele.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
11. lipanj 2021 19:53