StoryEditor
Showbiz‘bullet train‘

Lady Gagu opet ćemo gledati na velikom platnu: u kombinaciji s Bradleyjem Cooperom je rasturila, a sada će joj društvo praviti - Brad Pitt

21. studenog 2020. - 12:15
AFP

Američku pjevačicu Lady Gagu opet ćemo gledati na filmskom platnu. Nakon što je rasturila u filmu "Zvijezda je rođena", u kojem je glumila sa Bradleyjem Cooperom, u novom filmu društvo će joj praviti - Brad Pitt.

Riječ je o akcijskom filmu "Bullet Train", koji je zasnovan na japanskoj misterioznoj priči. Brad će u filmu glumiti plaćenog ubojicu nadimka "Ladybug", međutim nije poznato koju ulogu će tumačiti LadyGaga, ali je poznato da neće biti glavna glumica.

34-godišnja pjevačica je 2018. godine, podsjetimo, nominirana za Oscara za najbolju glumicu u filmu "A Star Is Born", a nakon premijere filma naveliko se pričalo o romansi između nje i Coopera. Veza nikada nije potvrđena, no brak Bradleya i njegove supruge Irine Shayk neslavno je završio, kao i Gagina tadašnja veza sa jednim talijanskim dizajnerom.

Stoga, ne treba uopće sumnjati da će oči javnosti i ovoga puta budno motriti svaki korak Lady Gage, ali i Brada Pitta, koji je odnedavno opet slobodan.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?

Izdvojeno

27. studeni 2020 14:28