StoryEditor
ShowbizMILJENIK ŽENA

Još jedan šok za gledatelje "Ambasadorove kćeri": Kuma Gediza producenti ubili u prometnoj nesreći

Piše Vinko Paić
26. siječnja 2021. - 22:13

Nakon što je glavna glumica "Ambasadorove kćeri" iznenada napustila seriju, u sinoćnjoj 37. epizodi emitiranoj u Turskoj, gledatelji su ostali bez još jednog važnog lika, kuma Gediza, i to tako što pogiba u prometnoj nesreći. Glumac koji ga je utjelovio, Uraz Kaygilaroglu (33), u objavi na Instagramu zahvalio se svim gledateljima na podršci, kao i ekipi serije, od kojih je, kako kaže, mnogo toga naučio. Tijekom cijelog dana fanovi mu na društvenim mrežama ostavljaju poruke ne vjerujući da ni njega više neće gledati.

Još uvijek nije poznato zašto napušta seriju. Turski mediji bruje kako je ovime htio podržati kolegicu Neslihan Atagül (28), koja je utjelovila Nare, a zbog bolesti je odlučila da više neće sudjelovati u projektu što je navodno, razbjesnilo producente te je s njima u sukob došao i Uraz. S druge strane, neki mediji pišu kako je u seriji nastupila nova etapa u kojoj se lik Gediza naprosto ne uklapa, što je malo vjerojatno, s obzirom da je njegov lik bio prisutan od samog početka.

Prije nego što je doživio prometnu nesreću Gediz priznaje Sandžaru da se zaljubio u Nare, a da bi ga spasio iz zatvora, gdje je dospio zbog lažnih optužbi da je ubio Akina, njih dvoje se žene. Sve to radi Guvenove ucjene koji je za Sandžarovu slobodu od kćeri tražio ženidbu s Gedizom i njeno cijelo nasljedstvo. Nare bježi u nepoznato i novopečenom suprugu ostavlja oproštajni papirić s riječju "Zbogom".

"Nisam ovo zaslužio. Nakon svega što sam učinio za nju. Nare me uopće nije cijenila. Bio sam nitko i ništa u njenom životu. Sandžar je bio u pravu. Bio sam suvišan u ovoj priči, govori te odlučuje zavijek napustiti selo i otići u Istanbul. Dok se vozi, zazvoni mu mobitel. Misleći da ga zove Nare, podigne slušalicu, međutim u tom mu trenutku dolazi kamion ususret i on završi u komi. Sandžar je posljednji kojeg vidi u bolničkoj sobi prije nego što umre.

Glumac Uraz Kaygilaroglu međunarodnu je slavu stekao upravo serijom "Ambasadorova kći". Tijekom snimanja serije razveo se od supruge, glumice Melis Isiten s kojom je prije sedam godina dobio kćer Adu. O razlozima prekida ni Uraz niti Melis nikada nisu javno govorili, a glumac često dijeli njihove zajedničke fotografije na kojima su s kćeri.

Osim izgledom miljenik žena je postao i jer na društvenim mrežama često pokazuje koliko ga ispunjava očinstvo. Jednom je priznao da je zaplakao kada se Ada rodila te kako mu se njenim rođenjem ispunio veliki san pošto je oduvijek želio postati tata. 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
26. srpanj 2021 23:05