StoryEditor
ShowbizSVESTRANI PAR

Jelena Veljača već je neko vrijeme u vezi s uspješnim poslovnim muškarcem, nekad bliskim Kolindinim suradnikom, snimljeni su kako se ljube u kafiću

Piše PSD
16. rujna 2020. - 12:02
Jelena Veljača je opet sretno zaljubljenaMarko Todorov/Cropix

Glumica Jelena Veljača ponovno je zaljubljena, Story je, naime, donio vijest i potkrijepio je fotografijama, na kojima 39-godišnja glumica strasno ljubi tamnoputog muškarca, u kafiću u centru Zagreba.

Kako se ustanovilo, riječ je o Viti Turšiću, vrlo uspješnom poslovnom čovjeku, kojeg je šira javnost mogla prepoznati kao nekadašnjeg savjetnika bivše predsjednice Kolinde Grabar Kitarović.

image
Vito Turšić, Domagoj Juričić i Kolinda Grabar Kitarović
Davor Pongračić/Cropix


Uspješna scenaristica, producentica i glumica ranije je bila u vezi s Ivanom Galom, direktorom prodaje na RTL-u, a iza sebe ima dva braka s kolegama glumcima, s Jankom Popovićem Volarićem i Draženom Čučekom, s kojim je dobila i kćer.

image
U društvu drugog supruga, Dražena Čučeka, s kojim je dobila kćerkicu Lenu
Ranko Suvar/Cropix


Turšić je inače bio član uprave i pravni savjetnik u Hrvatskom društvu skladatelja, predsjednik upravnog vijeća Veleučilišta u Šibeniku, direktor tvrtke Stampedo, pokrenuo je muški časopis FHM.

image
Vito Turšić
Darko Tomaš/Cropix

Nakon traumatičnog razdoblja, kakvim je Veljača ocijenila razvod, izgleda da su se zvijezde opet sretno poklopile za ovu uspješnu glumicu i sve zapaženiju aktivisticu.

"Razvod je uvijek velika trauma. To je gubitak ljubavi. Onaj službeni pečat da je stvarno kraj za mene je bio srceparajući.

I Janko i Dražen su genijalni frajeri i još ih volim na neki način. Ta ljubav i dalje postoji u nekom paralelnom svemiru" - ispričala je u jednom intervjuu.

image
Iste godine na Pula film festivalu
Goran Šebelic/Cropix
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
08. svibanj 2021 19:41