StoryEditor
ShowbizVRAĆA SE NA EKRANE

Ivana Paradžiković ima novi posao. Doznajemo gdje će nekadašnja urednica i voditeljica emisije ‘Provjereno‘ nastaviti svoju karijeru

Piše Vinko Paić
3. rujna 2021. - 22:51

Pet mjeseci nakon što je Slobodna Dalmacija prva objavila da Ivana Paradžiković napušta emisiju Provjereno na Novoj TV, urednica i voditeljica pronašla je novi posao.

Naime, kako doznajemo iz više pouzdanih izvora, Paradžiković će uskoro na novom regionalnom televizijskom kanalu uređivati i voditi istraživački magazin nalik Provjerenom.

Riječ je o news kanalu sličnom N1 televiziji koji će pokrivati aktualnosti s područja zemalja regije, a prezentacija imena i koncepta dogodit će se na ovogodišnjem Weekend Media Festivalu u Rovinju zakazanom 23. do 26. rujna.

Kanal će se emitirati putem telekomskih operatera i interneta, a očekuje se da bi s radom trebao početi krajem godine.

Nastavlja li karijeru opet na televiziji pitali smo i samu Ivanu Paradžiković.

- Kada bude vrijeme za izjave, rado ću je dati, ljubazno nam je odgovorila.

image
Ivana Paradžiković dobitnica je medijske nagrade Zlatni Studio Jutarnjeg Lista.
Tomislav Kristo/Cropix

Ivana je od samih početaka bila dio tima emisije Provjereno. Prvo kao novinarka, potom kao voditeljica i kasnije urednica. Emisija je za to vrijeme dobila brojne nagrade i priznanja doprinoseći boljitku društva.

- Nakon 15 godina na Novoj TV došlo je vrijeme za promjene i nove profesionalne izazove. Uvijek ću biti ponosna na emisiju koju smo stvarali, na sve pozitivne promjene koje smo donijeli, na sve priče koje smo ispričali, rekla je Paradžiković u svibnju ove godine.

Njezin je odlazak usred televizijske sezone i doslovno preko noći šokirao gledatelje. Unatoč mnogim medijskim nagađanjima, ostao je obavijen velom tajne, a o razlozima zašto su se odlučili sporazumno rastati - ni Ivana ni Nova TV nikad nisu govorili.

item - id = 1124732
related id = 0 -> 1122653
related id = 1 -> 1113216
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
03. rujan 2021 22:55