StoryEditor
ShowbizZDRAVSTVENI PROBLEMI

Hoće li se Nare vratiti u Ambasadorovu kćer? Gledatelji ne prihvaćaju njenu zamjenu, traže producente da vrate Neslihan Atagül, oglasila se i glumica

12. veljače 2021. - 14:52
Neslihan Atagul: Htjela sam da bude drugačije, ali moje tijelo jednostavno više nije uspjelo izdržati i sada mi treba odmor...Nova TV

Iako se lik Nare već nekoliko epizoda ne pojavljuje u popularnoj seriji "Ambasadorova kći" (njezin odlazak iz serije hrvatski će gledatelji tek imati prilike vidjeti), fanovi nikako ne mogu prežaliti što je glumica Neslihan Atagül odlučila napustiti projekt.

Društvene mreže gore od komentara u kojima mole produkciju da im vrate Nare, jer smatraju kako bez nje nastavak serije nema smisla.

- Serija je trebala završiti s 37 epizodom, nova glumica djeluje hladno, prazno, odsutno, njezin je lik ubačen bez smisla, vratite nam Nare, samo su neki od komentara koje ostavljaju razočarani gledatelji.

Za to vrijeme Neslihan se prvi put nakon odlaska iz serije oglasila na Instagramu, objavivši fotografiju sa suprugom Kadirom Doguluom, kojeg naša publika najviše pamti iz serija "Nauči me voljeti" i "Pitanje časti" na čijem se snimanju i zaljubio u buduću suprugu.

- Heroj K, napisala je Neslihan uz fotografije za koje je dobila tisuće lajkova i komentara. Glumica je prošlog mjeseca sve iznenadila kad je odlučila napustiti "Ambasadorovu kći" zbog zdravstvenih problema.

Zamijenila ju je kolegica Tuba Buyukustun za koju su scenaristi napravili novi lik.

Dugo se nagađalo što je uzrok odlaska, neki su turski mediji išli toliko daleko i pisali da je Neslihan ovisna o drogama, u što malo tko vjeruje.

Glumica je jednog dana na setu pala u nesvijest i završila u bolnici, gdje joj je dijagnosticiran sindrom propusnog crijeva, bolest uslijed koje štetne tvari poput bakterija, virusa, toksina i gljivica ulaze u krvotok vrlo lako, a posljedice mogu biti i kobne.

Tijelo nije moglo izdržati

- Došlo je vrijeme da se pozdravim sa svojom dragom Nare, ženom koju sam snažno osjećala dok sam bila u njenom tijelu. Htjela sam da bude drugačije, ali moje tijelo jednostavno više nije uspjelo izdržati i sada mi treba odmor.

Pozdravljam cijelu ekipu serije, hvala mojim prijateljima i obožavateljima, uvijek mi pružate ogromnu podršku. Nadam se da ćemo se uskoro gledati u nekom novom projektu, napisala je na Instagramu.

Prije početka snimanja šuškalo se da je produkcija tražila od nje da poveća grudi kako bi bila još atraktivnija. Osim toga pisalo se i da je u svađi s glavnim muškim likom, Sandžarom, kojega glumi Engin Akyürek, no ti se sukobi, ako ih je bilo, nisu vidjeli i svi su hvalili njihovu kemiju na malim ekranima.

Neslihan potječe iz siromašne obitelji. Još od djetinjstva znala je da želi biti glumica, pa je tako s 13. godina sama okrenula broj jedne agencije i krenula na satove glume.

Do svoje 14. godine snimila je brojne kampanje za turske brendove, što joj je donijelo i prvu ulogu u turskom filmu "Prva ljubav" 2006. godine, koja ju je vinula među zvijezde.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
01. kolovoz 2021 06:28