StoryEditorOCM
Showbiz‘SPREMAN NA SVE‘

Hari Rončević se nakon 14 godina života u Zagrebu s familijom vratio u Kaštela: Kad ne bi virovali da će bit bolje, mogli bi se odma bacit sa terace!

13. prosinca 2020. - 18:38
'Vjerojatno nećemo ić na skijanje ni na neke dočeke Nove godine, provest ćemo blagdane u kući ka i svi, najvjerojatnije'

Još davne 1994. godine, kada se javnosti predstavio na festivalu Melodije hrvatskog Jadrana pjesmom "Getanin" i osvojio prvu nagradu stručnog žirija i treću nagradu publike, a potom objavio i album prvijenac "Buntovnik s razlogom", pokazao je da je je autor koji se ne ustručava progovoriti o problemima koji nas okružuju.

Upravo je takva i nova pjesma "Spreman na sve", koju je napisao još prije nekoliko godina, ali situacija u kojoj smo se svi zatekli ove, po mnogima nesretne 2020. godine, bila mu je svojevrsni znak da je ovo najbolji tajming za objavu.

Spot za pjesmu ujedno je i upozorenje da je zaista krajnje vrijeme za osvještenje, ali isto tako i da je potrebno u ovo turobno doba okrenuti se voljenima jer ljubav je glavni pokretač...


Teških tema se dotičete u novoj pjesmi "Spre...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
19. travanj 2024 20:00