StoryEditor
Showbiz‘Seks i grad‘

Glumica progovorila o biznisu koji uspješno posluje u pandemiji koronavirusa: Borili smo se tijekom lockdowna. Nisam samo šefica, nego i prodavačica!

Piše M.P.
24. studenog 2020. - 13:29
Profimedia

Sarah Jessica Parker za novo je izdanje časopisa Town and Country progovorila o životu u New Yorku tijekom pandemije koronavirusa.

55-godišnja glumica koju publika pamti po ulozi novinarke Carrie Bradshaw u seriji "Seks i grad" nimalo je vedro opisala trenutnu situaciju u gradu koji je zapravo glavni akter serije koja ju je proslavila. Masovni egzodus dobrostojećih Njujorčana iz grada ostavio je brojne tvrtke, pa i njenu, u velikim problemima.

Mišljenja je kako građani trebaju što prije početi raditi na obnovi.

- Ljudi koji su bogati, svi oni koji su postigli velik uspjeh u New Yorku, sad imaju obvezu pomoći zajednici da ozdravi - i kulturno i ekonomski. To duguju gradu, moraju reinvestirati u njega, moraju se vratiti kući i ponovno upoznati grad koji im je sad očito nepoznat. Vaši omiljeni restorani i trgovine jedva čekaju da im se vratite, kazala je u intervjuu.

- Nemojte zaboraviti da ova pandemija nije zaustavila račune, a obrti i tvrtke ne mogu zadržati zaposlenike ako se vi ne vratite kući. Oni moraju osjetiti našu prisutnost, potrebna im je naša financijska potpora kako bi uopće ostali otvoreni. Da bi naš grad izgledao poznato i funkcionirao na način na koji ste navikli, morate se vratiti kući, dodala je Parker.

Glumica koja je i sama poduzetnica, ima liniju modnih dodataka i obuće SJP Collection, a ne krije kako se i njena tvrtka, baš kao i brojne druge, našla u problemima uslijed restrikcija zbog pandemije Covid-19.

- Borili smo se tijekom lockdowna, ali zadržali smo sve zaposlenike, svi imaju zdravstveno osiguranje i rade. Imali smo sjajnih dana, ali bilo je i kriznih situacija. Sve u svemu, moj omiljeni dio posla jest biti na podu s kupcima, donositi im cipele, učiti o njihovim životima... Da, nisam samo šefica, nego i prodavačica!, kazala je.

Otkrila je i kako sve narudžbe kupcima dostavljaju osobno, pa i ona sama te da istinski uživa u tome. Glamur Njujorčana i želja za dotjeranim izgledom nisu opali ni tijekom mjeseci kućnih izolacija, tvrdi, a više od svega poštuje njihov "duh i snagu". Pa i u najgorim trenucima.

image
AFP
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?

Izdvojeno

24. siječanj 2021 10:23