StoryEditor
ShowbizSTIŽE KUHARICA

Dok čekaju nove epizode, fanovi ‘Prijatelja‘ mogu početi planirati i ručak: Monicin slatki krumpir za Brada Pitta jedan je od recepata

Piše PSD
1. lipnja 2020. - 14:47
Lisa Kudrow, Brad Pitt i David Schwimmer u kultnoj epizodi iz 2001. godine (Sezona 8, epizoda 9)Warner Bros. Television

Malo se koji obožavatelj popularne televizijske serije "Prijatelji" ne sjeća Monikine blagdanske purice s kojom je šetala na ramenima ili slatkog krumpira, kojeg je u jednoj epizodi pripremila za Brada Pitta.

Pamte i Rossov "savršeni sendvič", kao i Rachelinu nespretnu kombinaciju pastirske pite i poznatog engleskog deserta, koja se čak jednom članu popularne družine svidjela. Pogađate, radilo se o Joeyju.

Jedan od lajt motiva ove popularne serije bila je svakako hrana, bilo da se konzumirala ili pripremala, a nakon pojedinih epizoda neka su manje ili više poznata jela stekla veliku svjetsku popularnost.

Vođeni upravo tom idejom, ekipa iz Warner Bros Studija na radost svih fanova odlučila je izdati službenu kuharicu sa svim receptima koji su se pojavili u popularnoj seriji.

Službena kuharica

Kuharica tvrdih korica na čak 176 stranica, nazvana “Friends: The Official Cookbook”, moći će se nabaviti od 22. rujna, a trenutno se na Amazonu već možete predbilježiti za njenu kupnju.

Kuharica Amanda Yee, koja je pripremila kuharicu po uzoru na jela iz serije "Prijatelji", naglasila je da je knjiga prikladna za sve razine vještine kuhanja, i za one spretne kuhare poput Monike, kao i za one malo skromnijih kompetencija poput Joeyja.

Recepti u kuharici inspirirani su epizodama i događajima popularne serije, pa će tako sada i obožavatelji imati priliku proslaviti Monikin blagdan 'Friendsgiving', kušati kolačiće Phoebeine bake ili probati pripremiti Chandlerovo mlijeko koje se žvače.

Zanimljivo je da je svaki recept napisan točno prema radnji serije, pa će ljubitelji moći svoje kulinarske uratke kušati dok gledaju jednu od obožavanih epizoda.

View this post on Instagram

Desperate times.

A post shared by Friends (@friends) on

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. srpanj 2021 01:14