StoryEditor
ShowbizPrerani odlazak

Bubnjar Amadeus banda preminuo od posljedica koronavirusa u 45. godini, kolege se opraštaju od njega: Veliki čovjek prije svega

Piše M.P.
24. studenog 2020. - 14:31
Shutterstock

Bojan Zlatanović, bubnjar Amadeus banda, preminuo je u dobi od 45 godina, kako pišu njegovi kolege glazbenici, od posljedica koronavirusa, javlja Blic.

Vijest o njegovoj smrti objavljena je na službenom Instagramu benda. 

"Dragi prijatelji, s velikim bolom i neizmjernom tugom u srcu obavještavamo vas da nas je danas, 24. studenog 2020. godine, prerano napustio naš Bojan Zlatanović Tokan. Tokanov neizbrisiv trag nastavit će živjeti kroz Amadeus i sve nas, kroz sve ono čime nas je zadužio kao veliki čovjek prije svega, kroz ritam koji je utkao u naša srca i kroz uspomene kojima je oplemenio naše duše. Vole te zauvijek tvoji Amadeusi... Zahvaljujemo se kompletnom osoblju bolnice Dr. Dragiša Mišović na njihovom nesebičnom požrtvovanju i trudu u borbi s ovom opakom bolešću. Držite se i čuvajte se", stoji u objavi. 

Zlatanović je, kako za srpske medije govori njegov kolega iz benda Aleksandar Stanimirović, deset dana bio na respiratoru. U tom periodu liječnici su se borili za njegov život, ali nisu uspjeli.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?

Izdvojeno

20. siječanj 2021 21:49