StoryEditorOCM
Zvijezde onlineLOŠE VIJESTI

Rod Stewart (79) trenutno jednostavno ne može stati ni na noge, a kamoli na pozornicu; još dva koncerta otkazana

Piše SCENA SD
11. kolovoza 2024. - 15:28

Nakon što je Sir Rod Stewart (79) prije četiri dana morao otkazati koncert u Las Vegasu, uslijedile su daljnje odgode koncerata - ali zbog drugih zdravstvenih problema. Na službenoj Instagram stranici britanskog glazbenika piše da trenutno boluje od corone i da je stoga morao otkazati još dva nastupa.

I koncert u američkoj saveznoj državi Nevadi i sljedeći u Kaliforniji odgođeni su - a ne otkazani - iz tog razloga. Oni će se nadoknaditi već 18. kolovoza, odnosno 20. kolovoza. Vlasnicima ulaznica savjetuje se da zadrže svoje ulaznice jer ostaju važeće.

image

Rod Stewart 

Kirsty Wigglesworth/Afp

Tijekom tjedna Stewart je morao otkazati poseban koncert. Godine 2011. prvi je put izveo "Rod Stewart: The Hits" u Las Vegasu. Dana 7. kolovoza želio je proslaviti završetak svojih koncerata u Las Vegasu nakon 13 godina svojim 200. nastupomm u poznatom Koloseumu Cezarove palače. Ali to se nije dogodilo.

Međutim, u to vrijeme nije bilo govora o coroni kao razlogu otkazivanja. Stewart je bio napisao da je obolio od streptokoknog faringitisa, bakterijske upale grla. 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
26. rujan 2024 22:55