StoryEditorOCM
Zvijezde onlineBURNE REAKCIJE

Marko Ciboci objavio fotografiju iz kreveta na kojoj je gol, golcat, kao od majke rođen! Lajkala ga je Viktorija Rađa

Piše SCENA SD
24. lipnja 2024. - 15:07

"Probudio sam se… Novi dan, nove prilike za razvoj, rast, uživanje i ples" - napisao je Marko Ciboci na Instagramu i objavio fotografiju na kojoj leži gol, golcat na krevetu, te izazvao brojne reakcije.

image
Instagram

"Ovo se ne smije komentirati...", "Jako zgodan čovjek, a k tome i izvrstan plesač, izvrstan član žirija👏👏👏👏❤️", "Handsome ❤️", "Samo uživaj, lijepooki"... - tek su neki od komentara koji su ispratili objavu koju je, između ostalih, lajkala i Viktorija Rađa, koja se i sama iskazala kao vrsna plesačica u showu "Ples sa zvijezdama", u kojemu Ciboci strogo i uspješno žirira, te je mnogima, upravo zbog toga, omiljeni član ocjenjivačkog suda.

Naočiti plesač koji plijeni pažnju jednako i pojavom i izjavama inače je studirao na Agronomskom fakultetu i o toj životnoj fazi ispričao:

"Pri upisu na fakultet želio sam se dalje nastaviti baviti s plesom, a prošao sam na dva prijemna, na Agronomskom fakultetu, smjer hortikultura/projektiranje krajobraza, te na Medicinskom.

Shvatio sam da ću, odaberem li medicinu, imati premalo vremena za ples, dok mi je agronomija uz više slobodnog vremena davala i priliku za kreativnost i boravak u prirodi. U struci ipak nikada nisam radio, osim par projekata koje sam napravio svojim prijateljima u Engleskoj i Americi."

Ciboci je u ranijoj mladosti bio i nogometaš.

"Bio sam član prve postave NK Dubrava u kadetima i juniorima na poziciji golmana", potvrdio je i tu ljubav.

Koja se nije mogla mjeriti s onom prema plesu.

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
24. lipanj 2024 15:07