StoryEditorOCM
Zvijezde onlineŽENSKA SNAGA

Ella Dvornik nasmijala sve otkrićem s kim joj mama Danijela pije ohlađeno vino: Predugo živi sama na otoku...

Piše SCENA SD
19. srpnja 2024. - 12:24

"Uživam s djecom i djeca sa mnom. Svi zajedno uživamo u njihovoj slobodi. Sutivan je je još ono mjesto gdje djeca uživaju biti djeca u pravom smislu te riječi. Ako nije tako za druge, za mene i Ellu još jest. Sviđa mi se to sto Ella ima tako otvoren i jednostavan način s djecom, ona je ona “nemajka” za današnje pojmove “control freak “ majki ?.

Ali djeca neizmjerno uživaju u vlastitoj slobodi, djetinjstvu kakvo bi trebalo biti. Oba dvije plivaju samostalno, skaču u more i baš uživaju u morskim radostima. Nema ljepše nego kad nakon večernje šetnje zapjevaju “Noćno kupanje”, što znači da se moramo okupati prije spavanja. A onda ničim izazvane kažu: ‘Ti si naša najbolja baka!‘. Ne postoji nijedan bolji kompliment na svijetu❤️" - napisala je Danijela Dvornik na Instagramu, svjedočeći kolika su Ella i ona jedna drugoj podrška, snaga, sve.

Ella Dvornik predivno izgleda. U jeku brakorazvodne parnice koja, jasno, zanima javnost mnogo više nego što bi Ella htjela dijeliti, djeluje svježe, lijepo preplanulo, nasmijano i zadovoljno.

Sa svojim je kćerima došla majci na Brač, a Danijela, sudeći po njezinim statusima, uživa u vremenu provedenom s voljenim unučicama. Unuke Balie Dee i Lumi Wren zacijelo su ugodna promjena u odnosu na mjesece u kojima živi sama u kući u Sutivanu koju je divno preuredila.

Upravo na temu mamine "otočke samoće" našalila se i Ella u videu, u kojemu je otkrila kako Danijela uživa u čaši ohlađenoga bijeloga vina u društvu - lutke!

"Bolje sama, nego u lošem društvu" - napisala je, naime, Danijela i našalila se na vlastiti račun i nasmijala pratitelje.

Danijela Dvornik prije nekoliko se godina preselila na Brač i više puta istakla kako je to jedna od najboljih odluka koje je donijela.

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
20. rujan 2024 17:19