StoryEditorOCM
TV&RealityKREĆE SHOW

Severina otkrila što radi Tonči Huljić u pauzama ‘Superstara‘, hvatala ga je po cijelom studiju! Svi mlađi, a on luđi

Piše SCENA SD
24. rujna 2024. - 07:00

Druga sezona ‘Superstara‘ kreće u subotu od 20.15 sati na RTL Televiziji. Sjajna atmosfera vladala je tijekom audicija, a u pauzama od snimanja žiri se vrhunski zabavlja, doznaje se iz produkcije showa.

image

Žiri Superstara

RTL

Mladi i raspjevani kandidati u svega par minuta moraju pokazati raskoš svoga talenta pred Severinom, Tončem Huljićem, Filipom Miletićem i Nikom Turković, zato oni s puno pažnje pristupaju svakom kandidatu i emotivno se daju, ali zato kad nastupe pauze od snimanja pokušavaju se resetirati i rekreirati na sve načine.

image

Tonči Huljić kroz prostrani studio Jadran filma otrči polumaraton

RTL

Pauze od zabavnih audicija Tonči Huljić je ovaj put, kako se doznaje, redovito koristio da protegne noge, ali nije samo šetao, nerijetko je doslovno trčao po prostranom studiju zagrebačkog Jadran filma. Severina je umirala od smijeha, hvatala ga i snimala.

image

Ne svira svoje pjesme, nego pjesme za svoju dušu

RTL

A kad Splićaninu treba malo "introspekcije", javljaju sa snimanja, voli sjesti za klavir na sceni ‘Superstara‘ i zasvirati neke kompozicije za svoju dušu.

Severina voli bilježiti sve najluđe trenutke ‘Superstara‘, a osim Tončevog "sata tjelesnog odgoja", bilježi i lijepe trenutke s Nikom Turković.

image

Nika Turković pod ‘okupacijom‘ stilista

RTL

Žiri vrijeme iza kulisa ostavlja i za razgovor, komentiranje svega viđenog na audicijama, a vrijedna ekipa frizera, šminkera i stilista koristi vrijeme da svaki detalj dovede do savršenstva. Nema odmora, jer show samo što nije krenuo.

image

Severina je strpljiva dok se ne dohvati kamere

RTL
image

Nema odmora ni kad je pauza

RTL
image

Filip Miletić se opušta uz skrolanje novosti

RTL
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
24. rujan 2024 07:02