StoryEditorOCM
TV&RealityTKO ISPADA

Danas top sedam kandidata u ‘Hell‘s Kitchenu‘ čeka još jedan servis, ali i eliminacije: ‘Bit će zlo i naopako‘

Piše SCENA SD
30. svibnja 2024. - 13:23

Nakon jučerašnjeg neuspješnog servisa, danas će kandidati u "Hell‘s Kitchenu" na RTL-u imati priliku za popravni. Naime, pred njima je još jedan servis s istim jelovnikom kao na prethodnom izazovu. Svi će se posvetiti pripremi kako bi izbjegli jučerašnje greške, prvenstveno onu najveću – sirovi krumpir.

„Najbitnije je da duh ne padne. Greška se desila, bitno je kako ćete se izdići i kako danas nećete ponoviti grešku“, reći će sous chefica Ivana Viktoru i Anelu koji će opet biti zaduženi za pripremu glavnog jela, a kolega Mauro dodati: „Ja se nadam da su naučili lekciju budući da nismo na početku nego smo na kraju.“

image

Gretić i kandidati u kuhinji

RTL PRESS

„Mislim da ćemo danas odraditi puno bolji posao čak i u pripremi i da će ta priprema biti puno bolja i puno jača nego jučer“, optimistično će najaviti Vehid.

Priprema će ovaj put proći bez poteškoća, svi kandidati međusobno će komunicirati i sve raditi na vrijeme. „Danas posebno pazim na pripremi. Deserti su skoro gotovi, imam lijepe žličnjake i jako sam zadovoljna svojim današnjim radom“, reći će Lucija.

Gretić će ulogu zamjenika chefa danas dodijeliti Anelu. Tako će Anel, iako već nominiran, imati priliku iskupiti se za svoje greške. Kako je on već jednom neuspješno vodio servis, neki kandidati neće biti oduševljeni ovim izborom chefa Gretića pa će uvijek iskrena Lucija izjaviti: „Bit će zlo i naopako. Nadam se da će nas bar dobra priprema danas izvući.“

„Nisu svi bili oduševljeni što je Anel zamjenik chefa, ali meni je baš zato bilo drago što je to baš on“, dodat će Chiara.

image

Chiara

RTL PRESS

Nakon servisa kandidati će morati nominirati dva člana od kojih će Gretić odabrati jednog koji će s Anelom ići u duel, a gubitnik duela napustit će show. Eliminacije sve teže padaju i chefu Gretiću pa će tako kandidata koji je stigao do kraja svog puta pohvaliti za napredak i zahvaliti mu na sudjelovanju u showu.

image

Hell‘s Kitchenu na RTL-u: nominacije

RTL PRESS

Hoće li kandidati uspjeti dovršiti servis, tko će se pridružiti Anelu u duelu, a tko napustiti ‘Hell‘s Kitchen Hrvatska‘ – ne propustite od 21.15 na RTL-u! Epizoda je dostupna i dan ranije na platformi

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
21. lipanj 2024 07:56