StoryEditorOCM
ShowbizTjera suze na oči

Šokantna istina o Hollywoodu ! Poznata Staza slavnih je prava noćna mora i daleko je od glamura - izaziva gađenje

Piše M. K. P. /MOZAIK SD
23. rujna 2024. - 13:32

Nekada simbol glamura i uspjeha, blistavih zvijezda i luksuznog života, Hollywood je bio svima na ‘ček‘ listi za posjetiti. Međutim, društvenim mrežama ovih dana kruži šokantna snimka nastala na poznatoj ulici zvanoj Bulevar slavnih, odnosno na pločniku uz Hollywood Boulevard i Vine Street, gdje je uklesano preko 2400 zvijezda s imenima slavnih, koji su obilježili filmsku industriju u posljednjih 100 godina. Ovaj put slika je bila potpuno drugačija.

I dok obično vidimo hrpu paparazza i dotjeranih celebrityja kada netko od njih dobije svoju zvijezdu na ovom bulevaru, stvarnost je dijametralno drugačija i puno tužnija. Sudeći prema brojnim videima, ova staza je uglavnom ispunjena stotinama beskućnika i narkomana , gdje spavaju, druže se i bore se s vlastitim demonima, piše Stil.

Mnogi od njih su u teškom stanju, s teškim posljedicama dugotrajne konzumacije narkotika i alkohola; pa se jedva miču, brbljaju i prevrću od muke po ulici. Također, neki od njih “utaborili” su se na putu slave, podigavši ​​šatore u kojima žive.

Posljednjih nekoliko godina Los Angeles potresa velika kriza s problemom beskućnika, čiji broj prelazi 50.000 ljudi. U posljednjem desetljeću broj beskućnika se udvostručio, a prošle godine gradske su vlasti ovaj problem okarakterizirale kao "lokalno izvanredno stanje".

Za financijsku godinu 2023./2024. Inicijativa za beskućnike okruga Los Angeles dobila je proračun od više od 609 milijuna dolara, a novac je namijenjen otvaranju novih prostora za njihov smještaj i poboljšanju usluga za rješavanje problema njihovog mentalnog zdravlja i zlouporabe tvari.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
28. rujan 2024 23:38