StoryEditorOCM
Showbizskladan par

Razlika od 33 godine nije im problem! Željko Bebek otkrio tajnu uspješnog braka sa svojom Ružicom

Piše Scena SD
3. listopada 2024. - 22:47

Željko Bebek u prosincu će napuniti 79 godina. Pjevač kaže kako još neće u mirovinu, ali i da zna što će raditi jednom kad se to dogodi.

- Mislim da je to za mene i za moju suprugu Ružicu odnos s obitelji i odnos sa prirodom. Mislim da ćemo u budućnosti puno više sebe posvetiti prirodi, onim mjestima koja izazivaju u čovjeku posebne osjećaje, to je more, to je planina, to su putovanja - rekao je za In Magazin.

- Ja vrlo često volim reći da smo mi otpočetka malo introvertiran par, da se najbolje osjećamo kad smo jedan prema drugom okrenuti tako da nam ništa drugo ne može skrenuti ni pogled, niti nam promijeniti temu - kaže. 

image

Ružica i Željko Bebek

Darko Tomas/Cropix

Željko je Ružicu upoznao tako što ga je kao obožavateljica došla zamoliti za autogram. Vjenčali su se 2002. i dobili kćer i sina, a razlika od 33 godine nikad im nije predstavljala problem.

Iako su bili svjesni da će biti raznih komentara, najvažnija im je samo njihova sreća. 

- Shvatio sam da su nam se pogledi sreli i da smo, kako to vole reći, kliknuli istog trena. Mislim da sam tog trena donio odluku da ću sve učiniti da je osvojim, da je nagovorim da ostane sa mnom zauvijek - opisao je jednom pjevač trenutak kada je ugledao svoju Ružicu.

image

Ružica i Željko Bebek

Vanesa Pandzic/Cropix

- Mene je Željko formirao nekako. Ja sam bila jako mlada, imala sam tek 18 godina kad smo se mi upoznali i kroz neko druženje zajedničko shvatili smo da si odgovaramo. Svi su nam predviđali - ma što sad, oni to će trajati mjesec, dva, tri pa će puknuti, naravno da će puknuti, ali bili smo jači od tih šuškanja. To je bilo vrijeme kad nije bilo ni mobitela, još kad smo se znali čuti na telefon, kad bi on mene nazvao doma ili pošalje s puta razglednicu, to su bili dugi telefonski razgovori i tako smo nakon nekog vremena shvatili smo da je lijepo tako - kazala je Ružica prošle godine.

Sa Željkom je dobila sina Zvonimira koji nastupa s ocem i kćer Katarinu. Bebek je prije Ružice imao dva propala braka. Prvi sa Spomenkom s kojom ima kćer Silviju, a drugi sa Sandrom koja mu je rodila Biancu.

image

Željko i Ružica sa sinom Zvonimirom.
 

Ronald Gorsic/Cropix
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
03. listopad 2024 22:49